0888 972 50102/ 987 57 07

Превозване на багаж от Хамали Хари

Преференциални хамалски услуги

Превозване на багаж: Днес ще ви запознаем с широкия спектър от хамалските услуги, които предлагаме. Ще научите какви типове багаж се включват в нашето портфолио от услуги и как можем да ви бъдем полезни. Прочетете колко обширен е спектъра на хамалските услуги:

Преместване на мебели

Ние предлагаме преместване на всякакъв тип мебели – от тежки и обемни дивани и фотьойли до секции и кухненски маси. Не се притеснявайте за обема на вашите мебели, защото е нашата практика сме се сблъсквали с всякакъв тип премествания. Ако желаете да научите как преместваме обемни и тежки предмети изгледайте клипа в тази статия.

Превоз на кашони и материали

Необходим ви е превоз на кашони, материали или друг тип багаж? Ние можем да ви ги предложим, дори повече от това. Ако не разполагате с време, за да опаковате багажа си, не се притеснявайте, а заявете и тази услуга. Освен надеждното опаковане на багажа ви предоставяме и безпроблемен транспорт. Дори чупливите вещи ще пристигат във вида в който сте ни ги предали.

Студентско преместване

Този вид преместване е много често срещан, особено в София. Току що сте завършил и трябва да се изнесете от общежитието Ви, но нямате  кола и няма да пренесете целия си багаж в новата квартира. Ето тук ние идваме на помощ. Ще се погрижим всичко да бъде транспортирано навреме и без много усилия от ваша страна.

Преместване на офис обзавеждане и материали

Трябва ви доверен партньор в местенето на офиса? Този тип преместване е по-специфичен, защото офис техниката, оборудването и най-вече цялата документация трябва да се транспортират в безупречен вид.  Ние използваме кашони и опаковъчни материали, така че всичко да бъде прилежно опаковано и извозено.

Какви са етапите при превозване на багаж?

 1. Уговаряне и оглед

Уговаряме се от какво точно имате нужда – специфичността, работния процес и обема. Ако е необходимо да видим нещо по-специфично за мястото или вещите, които ще се транспортират извършваме оглед. Услугата за предварителния оглед е безплатна.

 1. Изготвяне на оферта

Офертата се изготвя според обема и типа на работата, хамалите, които са необходими и локацията, където ще се извърши услугата.

 1. Опаковане на вещите

Ако не разполагате с опаковъчни материали и кашони имате възможността да заявите доставка до адрес. Ние предлагаме и възможността да опаковаме всичко така, че вие да бъдете максимално неангажирани.

 1. Пренасяне на багажа

След като вече всичко е опаковано следва пренасянето на багажа в нашите специализираните ни камиони. Не се притеснявайте за по-тежките и масивни вещи, защото можем да се справим и с тях.

 1. Превозване на багажа

Всичко е натоварено и обезопасено в камионите ни и готово за транспортиране. Ние извозваме товари в цялата страна, като цената за различните райони е различна.

 1. Разтоварване на багажа

Разтоварването се извършва по план, като предварително сме се уговорили дали има възможност за използване на асансьор и място за паркиране. Нашите опитни хамали разтоварват и пренасят багажа до планираната локация, а ако желаете можем и да монтираме уредите и мебелите.

Превозване на багаж от Хамали Хари

Call Now Button

💬 Пишете ни

  Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

  💬 Пишете ни

  ...................................