Демонтаж, Монтаж и Опаковане

Демонтаж, Монтаж и Опаковане за премествания с хамали

Демонтаж и Монтаж и Опаковане
Демонтаж и Монтаж и Опаковане

Пренасянето на мебели и вещи в повечето случай не е лека задача, затова ние ще да ви помогнем в опаковането и обезопасяването им.

Подготвени сме винаги с необходимите инструменти и опаковъчни материали.

Този етап от преместването е може би най-подценявания. Нашите клиенти планират всяка една подробност от преместването си, като се съобразяват с плановете си, цените, изминатото разстояние и още куп фактори. В последствие  им остава малко време за планиране на монтаж, демонтаж и опаковане.

Съдейки по натрупания ни опит знаем, че е все по-трудно да прецените времето и необходимите материали. За да не си създадете неприятни изненади, които ще ви изгубят ценни часове и евентуални повреди, заради слабо обезопасяване, ни се доверете.

Ние разполагаме с богат опит, ловки ръце и сме оборудвани с всички необходими инструменти и опаковъчни материали, за да ви окажем съдействие!

Всичко което ви е нужно е при нас – от инструментите и познанията до крепежните елементи, които никога не стигат. Може и да ни поверите и не леката задача по опаковането с предпазващи материали за транспортирането.

Ние притежаваме отлични технически умения и познания. За много кратко време разглобяваме и сглобяваме всякаква мебел.

Демонтаж/монтаж:

Ние сме готови да отменим грижите ви около опаковането, монтажа и демонтажа на мебелите ви.

Ще поставим всичко на място и ще намалим минимално нарушаването на собствеността ви.

По наша професионална преценка ще демонтираме всички мебели и устройства, които не могат да бъдат пренесени в цялостен вид. Демонтажът се извършва прецизно, при спазване на определена последователност и правила за безопасност. Не забравяйте и че, разполагаме с всякаква техника и инструменти, нужна за осъществяването му. Разбира се, след преместване на съответните предмети, те ще бъдат монтирани по същия начин.

Опаковане/разопаковане

Ние сме специалисти в опаковането и преместването на вашите вещи - мебели, електронни устройства, лабораторно оборудване или стари пиана и тежки предмети. Електронното ви  оборудване, в това число сървъри и модемни шкафове, се опакова в специални кашони и се транспортира в превозните ни средства с падащ борд.

С цел предпазване на имуществото, което предстои да бъде преместено, според нашите виждания, както и при изрично желание от ваша страна, ние ще го опаковаме частично или цялостно с ваши или доставени от нас опаковъчни материали и кашони.

Надлежното опаковане се осъществява според нуждите и се използват следните материали:

- кашони – в различни видове размери, описани подробно в секция „Кашони“ ;

- чували - сезалови или от дебел найлон;

- амбалажна хартия - за домакинските ви съдове;

- тиксо /скоч/ - обикновено за кашоните и хартиено - за мебелите;

- стреч фолио - против издраскване и замърсяване;

- аеропласт - за мебели и апаратури, които се нуждаят от специално внимание;

- кашони-гардероби – за официални облекла;

- специални кашони за пренос на стъклени чаши.

Ако желаете сами да опаковате бихте да закупите от нас необходимите ви опаковъчни материали. Можете да ги вземете директно от нашия склад за материали след предварителна уговорка, или да поръчате с доставка до посочен от вас адрес.

Ако желаете да сведете до минимум пропиляното ви време и нервите, обърнете се към професионалистите от Хамали Хари за монтажа, демонтажа  и опаковането на мебелите и вещите ви.

Заявка за ханмалска услуга