Пренос на Тежки Предмети и Пиана

Пренос на тежки предмети и пиана

Пренос на Пиана и Тежки Предмети
Пренос на Пиана и Тежки Предмети

Във вашия дом може би имате нужда от пренос на тежки предмети, чието пренасяне отлагате вече от една година.

Искате да си освободите повече свободно място и да има повече пространство, а старото ви пиано заема много място.

Имате нужда от професионални хамалски услуги, които да ви улеснят при преместването на непотребните стари и тежки предмети, които са прекалено големи и не са ви по силите?

С наша помощ домът ви ще се превърне в мечтаното жилище. Чувството за повече свободно пространство неминуемо ще предизвика позитивизъм и ще бъдете радостни, че най-сетне ще имате място да поставите така желаната секция или мека мебел.  Старите и непотребни вещи вече няма да заемат твърде много място и ще можете спокойно да подредите мебелите, така както на вас ви харесва.

 Вече няма нужда да се безпокоите как ще пренасяте огнеупорни каси, сейфове, машини, пиана, рояли, секции, гардероби. Ние идваме на помощ.

Преместването на пиано е една от най-специфичните дейности, извършвани от професионалните хамали. Инструментът трябва да е много добре опакован и обикновено се налага да бъде свален по стълбите. При преноса нашите носачи използват специални колани, въжета и предпазители, а натоварването в камиона се подпомага от падащ борд.

При преноса на други тежки и обемни машини, съоръжения, каси, както при преноса на пианата, предметът се връзва и обезопасява надлежно преди самото носене.

Работата се извършва от необходимия брой професионални носачи – хамали, които работят в пълен синхрон с цел опазване на пренасяното имущество, околните предмети и, разбира се, за тяхна безопасност. Те са предварително подготвени и инструктирани от управителя на дружеството или ръководителя на настоящия обект.

Ние, от Хамали Хари, винаги се съобразяваме с потребностите на нашите клиенти. Не се безпокойте, старите ви и ненужни мебели ще се транспортират до новото им местонахождение безопасно и безаварийно.

Професионалните ни хамали се отнасят към работата, която извършват изключително прецизно и усърдно. С наша помощ пренасянето на тежките предмети ще се извърши безпроблемно. Имайте ни доверие и не се колебайте да ни потърсете.

Позвънете на указания в секция контакти телефон, без да се безпокоите дали е празничен или делничен ден. Ние ще намерим решение за вашия проблем, свързан с преместването на тежките предмети.

Транспортната ни база е оборудвана с големи и модерни камиони, които могат да транспортират дори и най-обемните предмети. Камионите ни са надеждни и са преминали всяка техническа проверка. Шофьорите ни са с дългогодишен опит, проявят отзивчивост и разбиране винаги когато се налага да научат някои нов маршрут.

Ние работим както през уикендите, така и през празници. Либералност, любезно отношение и стриктност са принципите, към които се придържаме в отношението си към хората, използват услугите ни.

Индивидуален подход и стремеж винаги да ви бъдем полезни – това може да очаквате от нас, както и допълнителни услуги, с които да подобрим цялостния процес по пренасяне, опаковане, товарене и разтоварване.

Повече информация за дейността ни и услугите, които извършваме, може да намерите в нашия сайт. Не се колебайте и ни позвънете винаги когато имате нужда от професионални хамали.

Заявка за ханмалска услуга