Преместване на Жилище

Преместване на жилище и мебели

ПРЕМЕСТВАНЕ НА ЖИЛИЩЕ
ПРЕМЕСТВАНЕ НА ЖИЛИЩЕ

Имате нужда от преместване на вашето жилище?

Желаете да преместите жилището си или да преместите част от мебелите си, без да се притеснявате дали става въпрос за преместване на апартамент в къща или обратното? Търсите блестящо обучен екип, надеждна механика за преместване и превъзходно приключена работа – значи сте попаднали сте точното място!

Ние от Хамали Хари предоставяме най-висококачественото преместване на жилище в България. Бихме могли да Ви окажем съдействие във всяка ситуация и винаги можете да се обърнете към нас ако ви трябват хамали. През изминалото време сме натрупали необходимия опит и сме сформирали богата мрежа от удовлетворени клиенти. Нашият принцип е при всички положения клиентът да остане доволен.

Ние от „Хамали Хари“ ще Ви съдействаме за осъществяване на едно добре планирано преместване в ново жилище на цялата или част от покъщнината.

Комплексната услуга по преместване на Вашия дом протича на няколко етапа:

При преместване на жилище се спазва една проста схема за кое, кога и как.

Първото и най-същественото е да определите дали ще разчитате само на себе си или ще се обърнете към нас за цялата процедура.

Ако сами се справите с преместването ще трябва да отделите доста време. А времето на повечето хора е безценно. В рамките на един ден навярно няма да се справите да преместите и опаковате всички дрехи, мебели и посуда. Идва и момента в който евентуално може да счупите нещо и ще се запитате „Струваше ли си всичките тези усилия?“.

Имате нужда от преместване на жилище? Желаете да преместите жилището си, без да се притеснявате дали става въпрос за преместване на апартамент в къща или обратното?
Имате нужда от преместване на жилище? Желаете да преместите жилището си, без да се притеснявате дали става въпрос за преместване на апартамент в къща или обратното?

Ако обаче се обърнете към нас ще получите стриктни срокове, коректна сума и здрава покъщнина. Няма да е необходимо да доплащате за нещо и ако ви изникне някакъв ангажимент ще можете да го свършете, без да ви се налага да бъдете неотлъчно до нас.

Какво се прави преди да се извърши преместване на жилище?

Преди да се извърши преместване на жилище се прави оглед. Той ни помага да  анализираме обстановката и да разберем с колко души и техника ще извършим преместването, също така ще разберем какво количество опаковъчни материали ще ни трябват, времето, което ще отнеме и съответното заплащане.

Предварителното планиране на преместването на дома е от особена важност за безпроблемното и леко протичане на самия процес. Като начало при телефонния разговор или срещата с наш представител, е нужно да се уточни желаната дата за осъществяване на преместването в ново жилище. Това се налага с цел включване в графика и навременно организиране на работните екипи. Необходимо е да упоменете дали в точка А и точка Б има асансьор и възможно ли е той да се използва, както и възможността за паркиране на товарния транспорт пред или в близост до сградите.

Именно поради тази причина е огледа и най-вече да си спестите изненади по време на работата. Много е важно да осигурите свободен терен пред къщата/блока, за да може и ние да имаме по-лесна достъпност до камиона за натоварване. По-лесна достъпност, означава и по-бързо преместване. Това се отнася както за пункта на взимане, така и за пункта на доставяне.

В някои случай се случва клиента да забрави да спомене за нещо, чуплива вещ или такава с по-голяма сантиментална значимост и след това се получават негативни коментари. Именно поради тази причина е необходимо всичко да се изясни.Колкото по-детайлно ни обрисувате положението и ни покажете всичкия багаж, който желаете да преместим, в това число и чупливите неща, толкова по-бързо и качествено ние ще извършим услугата.

В някои случай се случва клиента да забрави да спомене за нещо, чуплива вещ или такава с по-голяма сантиментална значимост и след това се получават негативни коментари. Именно поради тази причина е необходимо всичко да се изясни.

Систематизирано един предварителен оглед изглежда така:

  • Във вашето жилище ще пристигне човек, който ще извърши оглед и ще опише преместването.
  • Ще състави опис на обектите, подлежащи на преместване и съответните им места.
  • Ще калкулира времето необходимо за преместване, както и съответната сума.
  • Целият този процес се извършва в подходящ за вас ден и час.

Какво се случва след огледа?

И тук се подхожда по два начина: сами опаковате вещите си или ни се доверявате ние да ги опаковаме. И двата подхода си имат своите преимущества:

  • Вие сами опаковате – наясно сте как сте опаковали вещите си и сте убедени, че няма да се повреди нищо при транспорта.
  • Имате представа колко материали за опаковане сте използвали. Вероятно няма ви да коства много средства, ако ползвате подръчни материали, като например износени дрехи. Ако все пак нямате налични такива ние разполагаме с голям асортимент опаковъчни материали и кашони. Разбира се, ако желаете сами да опаковате, ще Ви доставим предварително необходимото количество материали. Разберете повече в раздел „Специализирани услуги“.
  • Ние извършваме опаковането, а вие няма да си изцапате ръцете с мръсотия и прах и най-важното - няма да ви се налага да вдигате тежко.
  • Ще бъдете информирани колко пари сте заплатили за опаковъчните материали.

За съжаление всяка една от страните има и негативна страна.
Ако сами опаковате и ненадейно някои предмет се счупи, в изключително малко от случаите ние можем да поемем вината. Колкото по-хубаво е опаковано, толкова по-малка е вероятността да се счупи и обратното.
Ако ние извършваме опаковането, навярно ще заплатите повече, тъй като ние употребяваме нови кашони и нови опаковъчни материали.

С тази малка съпоставка видяхте, че и двата подхода имат своите привилегии и сега вече вие избирате кой.

След установяване на вида и количеството мебели, техника и багаж, следва да информирате нашия представител желаете ли демонтаж/монтаж и опаковане на целия или част от багажа. Без никакъв проблем нашите професионалисти ще демонтират мебелите, които не биха могли да бъдат пренесени в цялостен вид. Естествено ние разполагаме с добре подготвени работници и всички необходими инструменти, така че вие само ще трябва да ни инструктирате кои мебели ще се демонтират. Бихме могли също така да опаковаме целия или част от багажа Ви, съгласно Вашите изисквания.

След като багажът е прилежно опакован и приготвен, следва пренасянето до товарния транспорт. Нашите експертни носачи спазват всички изисквания за безопасност на труда и стриктно следват правилото на „Хамали Хари“ за опазване на вещите на клиента и доставянето им в първоначалния им вид и състояние.

След като транспортирането е направено идва времето за изнасянето на всички вещи.

Уверете се, че сте взели всичко, направете проверка няколко пъти, ако е необходимо. Колкото по-добре направите организацията на покъщнината си, толкова по-добре екипът ни от умели хамали ще може да се справи с преместването.

Важен елемент от нашата работа е и подредбата на вещите в товарния транспорт.
Важен елемент от нашата работа е и подредбата на вещите в товарния транспорт.

Важен елемент от нашата работа е и подредбата на вещите в товарния транспорт. Всички наши превозни средства са специализирани за пренос на багаж. В каросерията разполагат с въжета за прикрепване на вещите към стените, както и одеяла за омекотяване. Добре подготвения работник подрежда имуществото, с цел компактно събиране на оптимално количество вещи. Падащият борд на камионите подпомага качването на по-тежки предмети.

Пристигайки до новия адрес, нашите професионални хамали разтоварват и пренасят всички вещи до посоченото от Вас място. За да се запазят от замърсяване подовете, нашите работници използват калцуни за еднократна употреба.

Следва разопаковане на опакованите вещи и монтаж на демонтираните мебели. Подреждаме имуществото по Ваши указания.

Последната ни работа е да извозим и изхвърлим използваните опаковъчни материали и да Ви кажем „Довиждане“ с усмивка.

Гореописаната услуга по преместване на дома би могла да е като съвкупност от всички споменати дейности, но бихме могли да извършим само една, или част от тях, по усмотрение на клиента.

Заявка за ханмалска услуга