Контакти

Заявете хамалска услуга по най-удобният за вас начин

Хамали Хари е професионална фирма, която предоставя качествени услуги за преместване и транспортиране на всичко, което ви е необходимо. Ние разбираме колко важно е да имате надеждни и бързи решения, когато става въпрос за местене на вашия дом, офис или бизнес. Затова екипът на Хамали Хари е тук, за да ви помогне да се преместите лесно и без стрес.

Нашите екипи от професионални хамали са обучени и опитни в предоставянето на услуги за преместване на всякакъв вид обекти, от мебели до тежкотоварни автомобили. С нас можете да бъдете уверени, че всичко ще бъде извършено бързо, ефективно и безопасно.

Всички запитвания, които получаваме, са отговорени в най-кратки срокове. Ние се стремим да предоставяме най-доброто обслужване на клиентите си, като винаги отговаряме на техните нужди и изисквания. За да се свържете с нас, можете да ни изпратите електронно писмо, да ни позвъните на посочения телефонен номер или да използвате формата за контакт, която е налична на нашата уеб страница.

Хамали Хари е фирма, която се гордее с добрата си репутация и със задоволените клиенти, които сме обслужвали през годините. Ние сме на разположение, за да ви помогнем да се преместите безпроблемно и да ви осигурим спокойствие и увереност, че всичко е в ред. Свържете се с нас днес и нека започнем да планираме вашия следващ ход.

Телефони :

  • Хари Манолов
  • 0888 972 501
  • 02/ 987 57 07

И-мейли :

  • office@hamali-harry.com
  • info@hamali-harry.com

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.