Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели

Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели

Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели
Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели

Имате нужда от изнасяне и изхвърляне на стари мебели, но никога не сте занимавали с такъв вид работа. Съвсем от скоро сте в София и не сте осведомени за местоположението и работното време на сметищата. Трябва много бързо да се отървете от старите мебели и оборудване. Не се притеснявайте вече, ние от Хамали Хари ще ви помогнем!

При преместването в нов дом почти винаги се налага да изнасяте и изхвърляте на стари мебели. Дори и да сте се заели с най-малкия ремонт в къщата, неминуемо ще се сблъскате с проблема – къде трябва да изхвърля този стар диван?

В повечето случай с каквото и да се захванете в къщи няма да може да се справите сам с обемните и тежки вещи, подлежащи на изхвърляне. Също така понякога транспортирането до сметището е свързано с дълъг маршрут и лош път. За да не ви се налага да вдигате тежко е най-добре да се обърнете към специалисти. Това ще ви спести куп главоболия, шофиране по лошите пътища и ще видите, че е по-приятно някои друг да извърши цялата работа, свързана с изхвърлянето на старите мебели.

Ние имаме на разположение удобни за целта превозни средства, екип от сръчни хамали и инструменти, които са така необходими за светкавичното разглобяване на старите ви мебели.

Отличаваме се от останалите хамалски фирми по това, че винаги се стараем да дадем на нашите клиенти крайна сума на услугата, независимо колко е сложна и обемна.

Предимството ни е, че предлагаме безплатен оглед на място. Така ние ще добием представа  какво е количеството на мебелите, които трябва да се изнесат.

Потърсете ни и се уверете, че ние сме професионалистите от които имате нужда за изнасянето и изхвърлянето на старите мебели.

Изхвърлянето на отпадъците се осъществява на регламентирано сметище – Депо в кв. „Враждебна“, район „Кремиковци“, след заплащане на съответните такси.

Заявка за ханмалска услуга