Хамалски услуги София, бързо преместване на ниски цени

Хамалски услуги София? Трябва ви коректна хамалска фирма да пренесе мебелите и багажа ви?

Професионални халаски услуги за столицата и цяла българия

Преместване на мебели и цяло жилище

Преместване на Жилище , цялостно преместване от хамали Хари
Преместване на Жилище от професионални хамали

Пренос на Пиана и Тежки Предмети

Пренос на Пиана и Тежки Предмети, хамалски услуги за пренасяне на предмети
Пренос на Пиана и Тежки Предмети, хамалски услуги за пренасяне

Преместване на ОФИС и цял Бизнес

Преместване на ОФИС - хамалски услуги за офис
Преместване на ОФИС, хамалски услуги за офис

Демонтаж и Монтаж и Опаковане

Демонтаж, Монтаж и Опаковане на мебели, преместване на демонтирани мебели цена
Демонтаж, Монтаж и Опаковане, комплексна хамалска услуга

Международно Преместване

Международно професионалноПреместване от халами Хари
Международно Преместване от хамали

Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели

Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели, хамалска услуга почистване от стари вещи
Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели, услуга от хамали Хари

Ако търсите коректна и надеждна хамалска фирма, Хамали Хари е вашето решение! Ние разбираме, че преместването може да бъде трудно и стресиращо, затова предлагаме разнообразни услуги, които да улеснят процеса на преместване на мебели и багаж.

Нашите хамали са професионално обучени и опитни, готови да ви помогнат при всякакви нужди. Освен това, разполагаме с модерна и добре оборудвана транспортна техника, за да осигурим безопасен и бърз транспорт на вашите вещи до новото ви място.

Опаковането е също толкова важно, колкото и самото преместване. Затова, ние предлагаме професионално опаковане на мебелите и другите вещи, за да гарантираме, че те ще бъдат добре защитени по време на транспортирането.

Ако имате нужда от монтаж или демонтаж на мебели, Хамали Хари може да ви помогне с това. Нашите хамали имат опит с различни мебели и могат да ги монтират или демонтират безпроблемно.

Накрая, ако имате стари мебели, които трябва да бъдат изхвърлени, ние можем да се погрижим за това. Ние ще ги извозим и ще ги изхвърлим според всички правила и предписания.

Нашата цел е да предоставим на клиентите си висококачествени услуги на конкурентни цени. Вярваме, че качеството на нашите услуги и нашето професионално отношение ще ви даде доверие да ни изберете за вашия следващ хамалски опит. Свържете се с нас, за да получите безплатна оферта и за да ни дадете възможност да се погрижим за преместването ви!

хамалски услуги, които предлагаме за град София и цяла България:

Ние, като предоставящи услуги на нашите клиенти, винаги се грижим да им предложим точно това, от което имат нужда. Затова сме готови да предложим следните видове услуги:

 • Комплексна услуга за преместване на дом или офис, която включва всички етапи на процеса - от доставката на опаковъчни материали и кашони, през опаковане и демонтаж, до транспортирането на вещите. Тази услуга може да се предоставя както като цялостен пакет, така и като отделни услуги;

 • Товаро-разтоварни услуги за камиони, ТИР-ове и контейнери;

 • Транспортни услуги с товарни автомобили с различен работен обем;

 • Пренос на тежки предмети като каси, пиана и други с голямо тегло;

 • Преместване на оборудване от складове и други места;

 • Вътрешни размествания, според указанията на клиента;

 • Демонтаж и монтаж на мебели от всякакъв вид;

 • Прецизно опаковане на всички вещи, техника и оборудване;

 • Продажба и доставка на кашони и опаковъчни материали;

 • Изхвърляне на ненужни мебели, техника и други предмети;

 • Международни премествания.

За повече информация относно нашите хамалски услуги, можете да разгледате нашия уебсайт.

Основната ни дейност е:

Ние осигуряваме комплексни услуги, свързани с преместването на имущество, включително транспорт със специализирани товарни автомобили, монтаж и демонтаж на мебели, опаковане и разопаковане на имуществото, както и продажба и доставка на опаковъчни материали и кашони. Специализираните ни услуги са прилагаеми за различни видове имущество, като ние сме готови да отговорим на нуждите на нашите клиенти.

Ние разбираме, че времето на нашите клиенти е важно, затова ние предлагаме гъвкаво работно време, включително работа през почивни и празнични дни. Ние сме на разположение за експресни поръчки във всяко време, без изключение.

Екипите на „Хамали Хари“:

Нашите носачи и шофьори изпъкват със своето персонално отношение, коректност към клиента, пунктуалност и професионализъм. Гарантираме безупречно и безаварийно преместване на вашия дом или офис. Всеки един от нашите служители е добре обучен и отговорен за своята роля по време на местенето на офиса или дома.

За да се запознаете с нашата работа, можете да разгледате галерията ни от снимки, където ще видите нашия съгласуван екип в действие.

Нашата транспортна база е оборудвана с добре поддържани товарни автомобили, напълно подходящи за транспортиране на разнообразни стоки. Разполагаме също и със собствен склад за багаж и богат асортимент от кашони и опаковъчни материали, необходими за опаковането на офис оборудване, лични вещи, апаратура и всичко останало, за което ви е нужно пакетиране.

При поръчка можем да изработим и други видове кашони, в зависимост от желанието на клиента и специфичните нужди.


Райони - квартали, градове и страни в които извършваме хамалски и транспортни услуги:

Хамали Хари извършва хамалски услуги за България и за цяла София, като сме пренасяли офиси и жищища във всички клвартали на столицата: Център, Изток, Лозенец, Младост, Овча купел, Студентски град, Борово, Люлин, Дружба, Подуяне, Редута, Слатина и др. Независимо от местоположението на адреса в България или в чужбина, ние осигуряваме доставка на материали до клиента, като нашите камиони с фирменото ни лого редовно извършват транспортиране на товари както в София, така и в страната и зад граница. Нашето присъствие на международния пазар за професионални хамалски услуги и преместване на домове и офиси е засилено от факта, че нашите клиенти ни разпознават и се доверяват на нашата стабилност и експертиза.

Цените за транспортните и хамалските услуги на "хамали Хари":

Нашите цени на хамалски услуги нямат конкуренция на пазара. След като получим запитване от клиент, нашият екип се свързва с него и изготвя индивидуална комплексна цена за цялата услуга. Тази цена е оптимална, конкурентна и специално индивидуално създадена за клиента, като няма аналог на пазара за хамалски услуги.

Предпочитаме и препоръчваме комплексната цена за нашите услуги, защото всичко е регламентирано и ясно за клиента. Това предпазва от клопките на хора и фирми, предлагащи услуги на ниски цени на час, които след това умишлено или поради трафик и форсмажорни обстоятелства забавят работата и възникват спорове.

Въпреки това, ако клиентът настоява за ценообразуване по друг начин, ние сме отворени за комуникация и предложения. Но ще му предоставим пълна информация за плюсовете и минусите на избрания от него начин на ценообразуване на нашите хамалски или транспортни услуги.

Фирмата "Хамали Хари" винаги се ръководи от мотото "Клиента е най-важният, услугата ни е бърза, качествена и коректна".


Начини и документи за договаряне и плащане на услугите предлагани от хамали Хари:

Хамали Хари предлагат лесен начин да заявите услугата, която желаете да получите в София, страната или чужбина. Можете да изпратите своята заявка по имейл, телефон или чрез специално направената контактна форма на нашия уебсайт.

за ваше улеснение - Снимайте обекта с мобилния си телефон и го прикачете към заявката си - това ще ускори процеса на изготвяне на оферта с конкурентна цена за услугата, която желаете. Ще получите предложение за удобен ден и час, съобразен със времето и заетостта ви, ако услугата се извършва в района на град София, за да можем да я осъществим възможно най-бързо

 

3 безплатни съвети при пренасяне на офис:

 1. Направете план за пренасянето: Създайте списък с всички необходими задачи, като определите кой от отговорните служители ще се заеме с всяка една от тях. Не забравяйте да включите и преместването на оборудването и техниката, както и пренасянето на документи и файлове.
 2. Определете периода на време за пренасянето: В зависимост от големината на офиса и на броя служители, трябва да определите периода на време, в който ще извършите пренасянето. Възможно е да се наложи да работите извън работно време, за да не нарушавате продуктивността на бизнеса.
 3. Наемете професионална компания за пренасяне: Наемането на професионална компания за пренасяне може да ви спести много време и да осигури безопасността на вашите предмети и оборудване. Уверете се, че компанията има добра репутация и е застрахована.

3 безплатни съвети при пренасяне на жилище:

 1. Откажете се от ненужните вещи: Преди да започнете да пакетирате, преценете кои от вашите вещи вече не използвате или не ви трябват. Можете да ги дарите, продадете или да ги изхвърлите.
 2. Пакетирайте по стаи: Пакетирайте всяка стая отделно и маркирайте кашоните, за да можете лесно да откриете необходимите вещи след преместването. Не забравяйте да оставите кашони за багажника на колата за леките вещи, които ще са ви необходими при пристигане в новия дом.
 3. Осигурете си достатъчно време: При пренасяне на жилище е важно да си осигурите достатъчно време за пакетиране и подготовка, както и за разпаковане в новия дом. Планирайте пренасянето си най-малко месец предварително, за да може да се подготвите правилно.

Полезни новини и съвети за дейности свързани с хамалски услуги:

 

Хамалски услуги от Хамали Хари

Нашият екип от хамали с дългогодишен опит ще се заеме с демонтирането, опаковането, пренасянето и транспортирането на вашите вещи на територията на София и цялата ...
Повече информация
/ новини

Преместване на офис от хамали

Услугата преместване на офис, предлагащото се от хамалските фирми е специфична дейност, заради наличието на скъпа техника, тежки и обемни предмети, както и значително повече работа ...
Повече информация
/ новини

Четири варианта за реклама на хамали

Предлагането на хамалски услуги в България отчита сериозен ръст през последните години. Разбира се секторът търпи най-голямо развитие в по-големите градове на страната като София, ...
Повече информация
/ новини

Заявка за ханмалска услуга

заяви услуга и хамали за

Преместване на жилище

заяви хамалски услуги за

Преместване на офис

заяви хамали и транспорт за

Изхвърляне на мебели