Хамалски услуги София, бързо преместване на ниски цени

Хамалски услуги София? Трябва ви коректна хамалска фирма да пренесе мебелите и багажа ви?

Преместване на мебели и цяло жилище

Преместване на Жилище , цялостно преместване от хамали Хари
Преместване на Жилище от професионални хамали

Пренос на Пиана и Тежки Предмети

Пренос на Пиана и Тежки Предмети, хамалски услуги за пренасяне на предмети
Пренос на Пиана и Тежки Предмети, хамалски услуги за пренасяне

Преместване на ОФИС и цял Бизнес

Преместване на ОФИС - хамалски услуги за офис
Преместване на ОФИС, хамалски услуги за офис

Демонтаж и Монтаж и Опаковане

Демонтаж, Монтаж и Опаковане на мебели, преместване на демонтирани мебели цена
Демонтаж, Монтаж и Опаковане, комплексна хамалска услуга

Международно Преместване

Международно професионалноПреместване от халами Хари
Международно Преместване от хамали

Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели

Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели, хамалска услуга почистване от стари вещи
Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели, услуга от хамали Хари

Ако търсите коректна и надеждна хамалска фирма, Хамали Хари е вашето решение! Ние разбираме, че преместването може да бъде трудно и стресиращо, затова предлагаме разнообразни услуги, които да улеснят процеса на преместване на мебели и багаж.

Нашите хамали са професионално обучени и опитни, готови да ви помогнат при всякакви нужди. Освен това, разполагаме с модерна и добре оборудвана транспортна техника, за да осигурим безопасен и бърз транспорт на вашите вещи до новото ви място.

Опаковането е също толкова важно, колкото и самото преместване. Затова, ние предлагаме професионално опаковане на мебелите и другите вещи, за да гарантираме, че те ще бъдат добре защитени по време на транспортирането.

Ако имате нужда от монтаж или демонтаж на мебели, Хамали Хари може да ви помогне с това. Нашите хамали имат опит с различни мебели и могат да ги монтират или демонтират безпроблемно.

Накрая, ако имате стари мебели, които трябва да бъдат изхвърлени, ние можем да се погрижим за това. Ние ще ги извозим и ще ги изхвърлим според всички правила и предписания.

Нашата цел е да предоставим на клиентите си висококачествени услуги на конкурентни цени. Вярваме, че качеството на нашите услуги и нашето професионално отношение ще ви даде доверие да ни изберете за вашия следващ хамалски опит. Свържете се с нас, за да получите безплатна оферта и за да ни дадете възможност да се погрижим за преместването ви!

хамалски услуги, които предлагаме за град София и цяла България:

Ние, като предоставящи услуги на нашите клиенти, винаги се грижим да им предложим точно това, от което имат нужда. Затова сме готови да предложим следните видове услуги:

 • Комплексна услуга за преместване на дом или офис, която включва всички етапи на процеса - от доставката на опаковъчни материали и кашони, през опаковане и демонтаж, до транспортирането на вещите. Тази услуга може да се предоставя както като цялостен пакет, така и като отделни услуги;
 • Товаро-разтоварни услуги за камиони, ТИР-ове и контейнери;
 • Транспортни услуги с товарни автомобили с различен работен обем;
 • Пренос на тежки предмети като каси, пиана и други с голямо тегло;
 • Преместване на оборудване от складове и други места;
 • Вътрешни размествания, според указанията на клиента;
 • Демонтаж и монтаж на мебели от всякакъв вид;
 • Прецизно опаковане на всички вещи, техника и оборудване;
 • Продажба и доставка на кашони и опаковъчни материали;
 • Изхвърляне на ненужни мебели, техника и други предмети;
 • Международни премествания.

За повече информация относно нашите хамалски услуги, можете да разгледате нашия уебсайт.

Основната ни дейност е:

Ние осигуряваме комплексни услуги, свързани с преместването на имущество, включително транспорт със специализирани товарни автомобили, монтаж и демонтаж на мебели, опаковане и разопаковане на имуществото, както и продажба и доставка на опаковъчни материали и кашони. Специализираните ни услуги са прилагаеми за различни видове имущество, като ние сме готови да отговорим на нуждите на нашите клиенти.

Ние разбираме, че времето на нашите клиенти е важно, затова ние предлагаме гъвкаво работно време, включително работа през почивни и празнични дни. Ние сме на разположение за експресни поръчки във всяко време, без изключение.

Екипите на „Хамали Хари“:

Нашите носачи и шофьори изпъкват със своето персонално отношение, коректност към клиента, пунктуалност и професионализъм. Гарантираме безупречно и безаварийно преместване на вашия дом или офис. Всеки един от нашите служители е добре обучен и отговорен за своята роля по време на местенето на офиса или дома.

За да се запознаете с нашата работа, можете да разгледате галерията ни от снимки, където ще видите нашия съгласуван екип в действие.

Нашата транспортна база е оборудвана с добре поддържани товарни автомобили, напълно подходящи за транспортиране на разнообразни стоки. Разполагаме също и със собствен склад за багаж и богат асортимент от кашони и опаковъчни материали, необходими за опаковането на офис оборудване, лични вещи, апаратура и всичко останало, за което ви е нужно пакетиране.

При поръчка можем да изработим и други видове кашони, в зависимост от желанието на клиента и специфичните нужди.

Райони и градове и страни в които извършваме хамалски и транспортни услуги:

Независимо от местоположението на адреса в България или в чужбина, ние осигуряваме доставка на материали до клиента, като нашите камиони с фирменото ни лого редовно извършват транспортиране на товари както в София, така и в страната и зад граница. Нашето присъствие на международния пазар за професионални хамалски услуги и преместване на домове и офиси е засилено от факта, че нашите клиенти ни разпознават и се доверяват на нашата стабилност и експертиза.

Цените за транспортните и хамалските услуги на "хамали Хари":

Нашите цени на хамалски услуги нямат конкуренция на пазара. След като получим запитване от клиент, нашият екип се свързва с него и изготвя индивидуална комплексна цена за цялата услуга. Тази цена е оптимална, конкурентна и специално индивидуално създадена за клиента, като няма аналог на пазара за хамалски услуги.

Предпочитаме и препоръчваме комплексната цена за нашите услуги, защото всичко е регламентирано и ясно за клиента. Това предпазва от клопките на хора и фирми, предлагащи услуги на ниски цени на час, които след това умишлено или поради трафик и форсмажорни обстоятелства забавят работата и възникват спорове.

Въпреки това, ако клиентът настоява за ценообразуване по друг начин, ние сме отворени за комуникация и предложения. Но ще му предоставим пълна информация за плюсовете и минусите на избрания от него начин на ценообразуване на нашите хамалски или транспортни услуги.

Фирмата "Хамали Хари" винаги се ръководи от мотото "Клиента е най-важният, услугата ни е бърза, качествена и коректна".

Начини и документи за договаряне и плащане на услугите предлагани от хамали Хари:

Хамали Хари предлагат лесен начин да заявите услугата, която желаете да получите в София, страната или чужбина. Можете да изпратите своята заявка по имейл, телефон или чрез специално направената контактна форма на нашия уебсайт.

Снимайте обекта с мобилния си телефон и го прикачете към заявката си - това ще ускори процеса на изготвяне на оферта с конкурентна цена за услугата, която желаете. Ще получите предложение за удобен ден и час, съобразен със времето и заетостта ви, ако услугата се извършва в района на град София, за да можем да я осъществим възможно най-бързо

 

Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем!