Хамалски услуги? Трябва ви коректна хамалска фирма да пренесе мебелите и багажа ви?

Хамали Хари предлага всички видове транспортни и хамалски услуги, както опаковане, монтаж, демонтаж и изхвърляне на стари мебели. Ние се грижим на клиентите ни винаги да получавате услуга от която имат нужда.  На вашето внимание предлагаме:

хамалски услуги, които предлагаме за град София и цяла България:

Преместване на мебели и цяло жилище

Преместване на Жилище , цялостно преместване от хамали Хари
Преместване на Жилище от професионални хамали

Пренос на Пиана и Тежки Предмети

Пренос на Пиана и Тежки Предмети, хамалски услуги за пренасяне на предмети
Пренос на Пиана и Тежки Предмети, хамалски услуги за пренасяне

Преместване на ОФИС и цял Бизнес

Преместване на ОФИС - хамалски услуги за офис
Преместване на ОФИС, хамалски услуги за офис

Демонтаж и Монтаж и Опаковане

Демонтаж, Монтаж и Опаковане на мебели, преместване на демонтирани мебели цена
Демонтаж, Монтаж и Опаковане, комплексна хамалска услуга

Международно Преместване

Международно професионалноПреместване от халами Хари
Международно Преместване от хамали

Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели

Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели, хамалска услуга почистване от стари вещи
Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели, услуга от хамали Хари

Хамали Хари предлага всички видове транспортни и хамалски услуги, както опаковане, монтаж, демонтаж и изхвърляне на стари мебели:

Ние се грижим на клиентите ни винаги да получавате услуга от която имат нужда.  На вашето внимание предлагаме:

- Комплексна услуга по преместване на дома или офиса, обхващаща цялостния процес по едно преместване – доставка на опаковъчни материали и кашони, опаковане, демонтаж, пренос, транспорт. Всичко тава се предлага както като комплексна услуга, така и поотделно;

- Товаро-разтоварни дейности на камиони, ТИР-ове, контейнери;

- Транспортни услуги с товарни автомобили с различен работен обем;

- Пренос на каси, пиана и др. предмети и съоръжения с голямо собствено тегло;

- Преместване на оборудване от складове и др.;

- Вътрешни размествания по указания на клиента;

- Демонтаж и монтаж на всякакви видове мебели;

- Прецизно опаковане на всички вещи, техника и оборудване;

- Продажба и доставка на богат асортимент кашони и опаковъчни материали;

- Извозване и изхвърляне на ненужни мебели, техника и др.;

- Международно преместване;

Хамалските ни услуги по подробно може да разгледате:

Основната ни дейност е:

извършването на комплексни хамалски услуги по премествания на различни видове имущество, транспортни услуги със специализирани товарни автомобили, монтаж, демонтаж на мебели, опаковане и разопаковане на имуществото, продажба и доставка на опаковъчни материали и кашони, както и други услуги в съответствие с нуждите на нашите клиенти.

Напълно сме наясно, че вашето време е ценно, затова ние работим с гъвкаво работно време, включително и през всички почивни и празнични дни. Имаме готовност за експресни поръчки, по всяко време, без почивен ден.

Екипите на „Хамали Хари“:

нашите носачи и шофьори - се отличават с лично отношение, коректност към клиента, точност и професионализъм. Ние ще ви осигурим безаварийно  и безупречно преместване  на вашия дом или офис. Всеки наш служител е инструктиран за отговорността, която поема по време на преместването на офиса или дома.

А, за да се запознаете с нашата работа, разгледайте галерията ни от снимки, където можете да видите нашия сплотен екип по време на работния процес.

Транспортната ни база е оборудвана с добре поддържани товарни автомобили, напълно пригодени за превозване на всякакви видове товари. Ние имаме собствен склад за багаж и богат асортимент кашони и опаковъчни материали, нужни за преместването на офис оборудването, личните вещи, апаратурата и всичко, за което ви е необходимо опаковане.

При поръчка е възможна изработката на други видове и размери кашони по желание на клиента.

Райони и градове и страни в които извършваме хамалски и транспортни услуги:

Извършваме доставка на материалите до посочен адрес на клиента независимо дали се намира в град София, или адреса е в който и да е град в България или чужбина.

Камионите с фирменото ни лого всекидневно извършват превозване на багаж, както София, страната, така и в чужбина. А фактът, че ни виждате и разпознавате гарантира за стабилността и силното ни присъствие на родния и международен пазар на професионалните хамалски услуги и преместването на дома и офиса.

Цените за транспортните и хамалските услуги на "хамали Хари":

Нашите цени са без конкуренция на пазара, след като клиента поиска оферта, наш сътрудник се свързва с него и на базата на описания и снимков материал (който можете да пратите директно на формата ни за запитване от вашия ГСМ) се изготвя индивидуална комплексна цена за цялата услуга, която е оптимална, конкурентна и индивидуална цена специално за вас, без аналог на пазара за хамалските услуги.

Ние от хамали Хари предпочитаме и препоръчваме комплексната цена за Хамалските и транспортните услуги, защото всичко е регламентирано и ясно за клиента и не попада в клопките на хора и фирми предлагащи тези услуги на ниски цени на час и след това умишлено или поради трафик и форсмажорни обстоятелства става забавяне и възникват спорове между страните.

Но ако клиента има желание и настоява по този начин да бъде ценообразувана хамалската ни услуга кум него, ние винаги сме отворени да предложим и комуникираме за такава услуга , като задължително ще му предоставим пълна информация какви са плюсовете и минусите при исканото от него ценообразуване на хамалската или транспортна услуга за която ни е потърсил.

Фирмата за хамалски и транспортни услуги "хамали Хари" винаги се води от мотото "Клиента е най важен, услугата ни е бърза, качествена и коректна"

Начини и документи за договаряне и плащане на услугите предлагани от хамали Хари:

служителите на хамали Хари приемат заявки за услугата, която желаете да бъде извършена в София, страната или чужбина по имейл, телефон или на заявка в сайта от специално направената контактна форма в която можете за секунди да снимате с мобилния си телефон обекта да прикачите и изпратите запитване, като в рамките на минути ще получите обратна връзка с подробна оферта и конкурентна цена за исканата от вас хамалска или транспортна услуга, ще ви бъде предложен удобен ден и час в който ще се извърши услугата, така че тя да е съобразена с времето и заетостта ви, ако е в района на град София и с трафика, за да може в максимални кратки срокове да извършим желаната от Вас хамалска услуга.