0888 972 50102/ 987 57 07

3 предимства на опаковането и наемането на хамали за преместване в ново жилище

Хамалски и транспортни услуги

Съществуват много причини, поради които хората решават че имат необходимост от хамали и че трябва да се преместят в ново жилище – за да бъдат по-близо до офиса или училището на детето, да намерят мечтания дом в които се чувстват уютно и влагат частица от себе си във всеки детайл. В забързаното ежедневие, в което хората се намират най-важното е да намерят своето място, своя жилище, което да го превърнат в дом.

И тук възникват въпросите: Защо да наема хамали за преместването ми в нов дом? Заслужава ли си да отделя от безценното си време за опаковане на мебели и дрехи или да повикам професионалистите да се погрижат за това?

Хамали и Хамалски услугиОтговорът на тези въпроси се крие в следващите редове. Ние от Hamali Harry сме на вашето разположение по всяко време – за да имате време за себе си и семейството, да прочетете последните страници от вълнуваща книга, да посетите желана дестинация или просто да си почивате.

Прецизно опаковане на вещите ви

Това е правило номер едно на професионалистите ни преди да се натоварят вещите ви в нашите камионите. Обемната техника, като хладилник или печка се поставят изправени.

Опаковането се извършва прецизно, като се спазват всички ваши изисквания. Хамалите ни внимават при пренасяне и транспортиране на техниката, като телевизори или лаптопи, така че те да бъдат напълно защитени. Ако преди транспортирането установим, че имате книги или други вещи, които е желателно да се поставят в кашони, ние ги опаковаме и по този начин ги предпазваме от прах или нарушен цялостен вид.

Ако вие желаете сами да опаковате вещите си, използвайки подръчни материали, е препоръчително да ни кажете предварително. Хамали Хари предлагат индивидуални решения и се съобразяваме напълно с предпочитанията ви.

Разглобяване на обемни вещи

Всички обемни вещи, като секции, гардероби и спални, можем да ги разглобим, така че да не заемат много място при транспортирането. След като ги превозим до новото ви жилище, ние ще ги сглобим обратно във вида в който са били.

Акуратно опаковане със стреч фолио на мебелировката

За да не се изцапат при транспортирането вашите дивани и матраци, е препоръчително да се опаковат със стреч фолио.

Така, пристигайки в новия дом мебелировката ви ще бъде непокътната и изцяло съхранена. Ако не ги опаковате в стреч фолио, текстилната повърхност на мебелите ви ще се напълни с прах и ще се замърси.

За да си спестите едно основно почистване на мебелите и да използвате всякакви препарати, ви препоръчваме да използвате фолио.

Разбира се, ако нямате време за опаковане на всички мебели и вещи, нашите хамали ще го направят вместо вас.

С Хамали Хари всички обемни и тежки предмети ще пристигнат непокътнати в новия дом.

Обадете ни се на тел. 0888972501 или направете запитвате през контактна ни форма. Разчитайте на нас винаги когато нужда от прецизно опаковане, пренасяне и транспортиране на всякакви предмети.

 

 

Предимства на опаковането от хамали при преместване

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни