0888 972 50102/ 987 57 07

3 предимства на опаковането и наемането на хамали за преместване в ново жилище

Хамалски и транспортни услуги

Съществуват много причини, поради които хората решават че имат необходимост от хамали и че трябва да се преместят в ново жилище – за да бъдат по-близо до офиса или училището на детето, да намерят мечтания дом в които се чувстват уютно и влагат частица от себе си във всеки детайл. В забързаното ежедневие, в което хората се намират най-важното е да намерят своето място, своя жилище, което да го превърнат в дом.

И тук възникват въпросите: Защо да наема хамали за преместването ми в нов дом? Заслужава ли си да отделя от безценното си време за опаковане на мебели и дрехи или да повикам професионалистите да се погрижат за това?

Хамали и Хамалски услугиОтговорът на тези въпроси се крие в следващите редове. Ние от Hamali Harry сме на вашето разположение по всяко време – за да имате време за себе си и семейството, да прочетете последните страници от вълнуваща книга, да посетите желана дестинация или просто да си почивате.

Прецизно опаковане на вещите ви

Това е правило номер едно на професионалистите ни преди да се натоварят вещите ви в нашите камионите. Обемната техника, като хладилник или печка се поставят изправени.

Опаковането се извършва прецизно, като се спазват всички ваши изисквания. Хамалите ни внимават при пренасяне и транспортиране на техниката, като телевизори или лаптопи, така че те да бъдат напълно защитени. Ако преди транспортирането установим, че имате книги или други вещи, които е желателно да се поставят в кашони, ние ги опаковаме и по този начин ги предпазваме от прах или нарушен цялостен вид.

Ако вие желаете сами да опаковате вещите си, използвайки подръчни материали, е препоръчително да ни кажете предварително. Хамали Хари предлагат индивидуални решения и се съобразяваме напълно с предпочитанията ви.

Разглобяване на обемни вещи

Всички обемни вещи, като секции, гардероби и спални, можем да ги разглобим, така че да не заемат много място при транспортирането. След като ги превозим до новото ви жилище, ние ще ги сглобим обратно във вида в който са били.

Акуратно опаковане със стреч фолио на мебелировката

За да не се изцапат при транспортирането вашите дивани и матраци, е препоръчително да се опаковат със стреч фолио.

Така, пристигайки в новия дом мебелировката ви ще бъде непокътната и изцяло съхранена. Ако не ги опаковате в стреч фолио, текстилната повърхност на мебелите ви ще се напълни с прах и ще се замърси.

За да си спестите едно основно почистване на мебелите и да използвате всякакви препарати, ви препоръчваме да използвате фолио.

Разбира се, ако нямате време за опаковане на всички мебели и вещи, нашите хамали ще го направят вместо вас.

С Хамали Хари всички обемни и тежки предмети ще пристигнат непокътнати в новия дом.

Обадете ни се на тел. 0888972501 или направете запитвате през контактна ни форма. Разчитайте на нас винаги когато нужда от прецизно опаковане, пренасяне и транспортиране на всякакви предмети.

 

 

хамали, хамалски услуги, хамали София, професионално преместване, пренасяне на мебели, преместване на офиси, Всякакви хамалски услуги, транспортни услуги, преместване на мебели, хамали Хари

Call Now Button0888 972 501

Пишете ни

Пишете ни