0888 972 50102/ 987 57 07

3 причини да наема хамали за преместването ми в новия дом

Хамалски и транспортни услуги домахно преместване

Днес продължаваме темата „Защо да наемам хамали за преместване в ново жилище?“, с която ви запознахме в предишната ни статия. Ако темата ви е интересна и искате да научите повече за нея, не спирайте до тук, а прочетете следващите редове.

Избирайки хамалските услуги на Хамали Хари, вие получавате индивидуален подход и професионално отношение

С нас преместването на дома става бързо и безпроблемно. Независимо дали за вас е почивен ден или е много рано сутринта, не се колебайте да ни потърсите винаги, когато ви трябва помощ за преместването.

В наше лице ще намерите хора, които се съобразяват с вашите желания и гъвкави решения за всеки проблем. Не се безпокойте, ако трябва да се транспортират обемни и тежки предмети, като пианото на дъщеря ви или големия хладилник.

Ние ще опаковаме всички предмети в предпазно фолио, преди да ги натоварим в камиона. Искаме да поясним също така, че тежестта на предметите, които трябва ще се превозват е 1,5 тона, което според нас е напълно достатъчно за транспортиране на роял, сейф или печка. Камионите ни са достатъчно просторни и могат да превозят много предмети с един курс.

Хамалски услуги в София на високо ниво

Хамали Хари се ориентират много бързо и познават отлично софийските улици. Може да разчитате на бързо и лесно транспортиране и разтоварване на всякакви предмети. Необходимо е предварително да ни посочите местоположението, за да можем ние да преценим как точно да се извърши преместването от точка А до точка Б. Движението в София е голямо и често има задръствания, но ние сме подготвени с различни варианти за по-бързо превозване на товари. Нашите хамали са коректни и изпълняват всички уговорки.

Подвижните мебели се застопоряват

При превозването на мебели с колела или други подвижни предмети е необходимо да се прояви по-голяма прецизност. Преди да се натоварят по камионите, нашите хамали вземат под особено внимание тази особеност. Тъй като по време на транспортирането подвижните мебели могат да се блъснат в останалите предмети, нашите хамали ги застопоряват. По този начин транспортирането протича гладко и мебелите пристигат в безупречен вид.

 

хамали, хамалски услуги, хамали София, професионално преместване, пренасяне на мебели, преместване на офиси, Всякакви хамалски услуги, транспортни услуги, преместване на мебели, хамали Хари

Call Now Button

Пишете ни

Пишете ни