0888 972 50102/ 987 57 07

3 причини да наема хамали за преместването ми в новия дом

Хамалски и транспортни услуги домахно преместване

Днес продължаваме темата „Защо да наемам хамали за преместване в ново жилище?“, с която ви запознахме в предишната ни статия. Ако темата ви е интересна и искате да научите повече за нея, не спирайте до тук, а прочетете следващите редове.

Избирайки хамалските услуги на Хамали Хари, вие получавате индивидуален подход и професионално отношение

С нас преместването на дома става бързо и безпроблемно. Независимо дали за вас е почивен ден или е много рано сутринта, не се колебайте да ни потърсите винаги, когато ви трябва помощ за преместването.

В наше лице ще намерите хора, които се съобразяват с вашите желания и гъвкави решения за всеки проблем. Не се безпокойте, ако трябва да се транспортират обемни и тежки предмети, като пианото на дъщеря ви или големия хладилник.

Ние ще опаковаме всички предмети в предпазно фолио, преди да ги натоварим в камиона. Искаме да поясним също така, че тежестта на предметите, които трябва ще се превозват е 1,5 тона, което според нас е напълно достатъчно за транспортиране на роял, сейф или печка. Камионите ни са достатъчно просторни и могат да превозят много предмети с един курс.

Хамалски услуги в София на високо ниво

Хамали Хари се ориентират много бързо и познават отлично софийските улици. Може да разчитате на бързо и лесно транспортиране и разтоварване на всякакви предмети. Необходимо е предварително да ни посочите местоположението, за да можем ние да преценим как точно да се извърши преместването от точка А до точка Б. Движението в София е голямо и често има задръствания, но ние сме подготвени с различни варианти за по-бързо превозване на товари. Нашите хамали са коректни и изпълняват всички уговорки.

Подвижните мебели се застопоряват

При превозването на мебели с колела или други подвижни предмети е необходимо да се прояви по-голяма прецизност. Преди да се натоварят по камионите, нашите хамали вземат под особено внимание тази особеност. Тъй като по време на транспортирането подвижните мебели могат да се блъснат в останалите предмети, нашите хамали ги застопоряват. По този начин транспортирането протича гладко и мебелите пристигат в безупречен вид.

 

3 причини да наема хамали за преместването ми в новия дом

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни