0888 972 50102/ 987 57 07

Преместване на тежки предмети – мисията възможна с Хамали Хари

Пренос на Пиана и Тежки Предмети

Едва ли искате сами да се справяте с пренасянето на тежки товари, когато тази задача може да я поверите на професионалистите? Предполагаме, че не ви се налага често да се заемате с такава тежка работа, без значение дали става въпрос за пренасяне на мебели, сейфове, пиана, тежки машини или обемни и тежки строителни материали. За по-голяма част от хората това може и въобще да не се осъществи, но ако им се наложи, надали ще бъдат очаровани. За такава работа са необходими освен отлични физически умения, но и нужните знания и опит, а в повечето случаи дори и професионално оборудване.

Хари: Трябваше да качим 4 мебели, но се оказа че не могат по стълбите и затова намерихме това решение в нов блок в студентски град!

Ако вие искате да избегнете преместването на тежки товари, без значение дали разстоянието е късо или дълго и най-вече искате да си спестите усилията и страданията, най-доброто, което може да направите е да се обърнете към професионалистите в областта на транспортните и хамалски услуги.

Ние от Хамали Хари ви предлагаме бързо и лесно решение на проблемите с пренасянето на пиана, каси, тежки машини и всякакви други предмети. В случаите, които трябва да сваляте обемен и тежък предмет първото нещо, което трябва да се направи и по-скоро осигури е сигурността на хората, обекта, както и  да се обезопасят стените на къщата/сградата. Най-доброто, което може да направите е да си запишете част за безплатен оглед, с помощта на който да се състави план и организацията да протече по-гладко, а преместването  – безпроблемно.

С какво може да ние да ви бъдем полезни? Ние разполагаме с камиони, чиито приблизителни размери на товарния отсек 2х2х4 м. – 16 – 18 куб. м. И товаронсимост до 1,5 т., голям брой опитни хамали, но това не е всичко. В наше лице вие ще откриете сигурен и дългогодишен партньор, които ще бъде на ваше разположение. За да протече преместването безаварийно, ние  обезопасяваме вещите и използваме колани и въжета, които ако не се поставят коректно може да създадат предпоставки за инциденти, така че оставете тази работа на професионалистите.

Дори в случаите, които предметите няма възможност да бъдат пренесени от точна А до точка Б – ние имаме решение. Например желаете да преместите обемни и тежки предмети, а стълбището или сградата е прекалено тясна, за да преминат през тях. В този случаи ние използваме вишка, с помощта на която предметите безпроблемно се натоварват и транспортират до определения от вас етаж. Съвсем нагледно във видеото може да видите как извършваме тази дейстност, без да се налага да се търсят други скъпо струващи процедури. Безаварийно и най-вече безопасно за всички!

Гарантирането на транспорт с нужните габарити в повечето случай не представлява голяма трудност, отколкото самото пренасяне и товарене на предмета, но разбира се и проследяване на мерките за безопасността. Ето защо най-доброто и удобно нещо е наемането на екип за комплексно преместване и транспортиране на товара, вместо да търсите начини за извършването му на отделни етапи. Така ще си спестите както много главоболия, така и излишни средства. За тази цел възползвайте се от комплектното ни преместване и нашия опитен екип ще пренесе и транспортира товара до желаното от вас място, където да бъде разтоварен.

Не забравяйте, че дори и при най-неблагоприятните моменти, ние намираме решение. Гарантираме ви удобство и комфорт на ниска цена!

 

Преместване на тежки предмети – мисията възможна с Хамали Хари

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни