0888 972 50102/ 987 57 07

Как да организирам преместване?

Преференциални хамалски услуги

Преместване: Съществуват някои правила и тяхното спазване би довело до безпроблемното преместване на дом.

Преместването в нов дом би могло да ви донесе и положителен опит – повечето хора предпочитат да не поглеждат назад и да се досещат какви емоции им е донесло преместването. Всичко това е свързано с излишен стрес, много разходи и кашони пълни със покъщнина. Ако вие организирате правилно всичко ще си осигурите по-лесно преместване.

На вашето внимание сме подбрали няколко съвета около едно безпроблемно преместване:

Определете бюджета си

Разноските около едно преместване са всякакви и са зависими от много фактори – особено дали се премествате в обзаведен или не обзаведен дом.

Именно за това е препоръчително да определите бюджета си и да отсеете всичко от което имате нужда. Преценете дали всичко ще бъде наложително да се купи сега или е възможно на по-късен етап. Пресметнете каква сума пари ще се похарчи директно и коя за услуги, например за транспортни разходи.

Преценете дали да ви бъде нужна хамалска фирма

В повечето страни наемането на хамалска фирма, която да ви организира преместването е много разпространена. В България използването на транспортна фирма се свежда до транспортирането на  по обемистите вещи и мебели.

Съществуват много варианти, но най-известния е наемането на хамали. Някои хора пък предпочитат да се доверят на някои приятел с по-голям автомобил. Има и друга опция – използване то фирмен автомобил. За да определите кои е най-подходящия за вас трябва да вземете под внимание няколко неща – дали ще се премествате в нов град или ще останете в настоящия и др.

Съставете списък с всички ваши вещи

Това е нужно по две причини. Едната от тях е да сте наясно какво точно имате преди да се премесете и по този начин да знаете дали всичко, което е транспортирано е там.

Друго което бихте могли да направите е да направите снимки на вещите си. По този начин бихте могли да проектирате обзавеждането в новото жилище и да улесните хората, които ще ви помагат при преместването на мебелите.

Опаковайте с мярка

Проверете всички шкафове и килери – преместването е момента в които всичко, което се събирали грижливо, всяка една торбичка и кашон, би влезнали в употреба.

Без значение дали използвате близки приятели, хамалски услуги или организирате всичко сами, най-същественото нещо, което трябва да знаете е, че няма абсолютно правилен или грешен начин на преместване. Търси се само начина, който в най-голяма степен ще спести разходи и грижи.

 

Как да организирам преместване?

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни

    ...................................