0888 972 50102/ 987 57 07

Нуждата от хамали при преместване на жилище и офис

Хамалски и транспортни услуги

На този етап преместването в ново жилище или офис е често срещано явление. Съществуват много причини, заради които даден човек иска да се премести. Тъй като живота на един човек преминава в едно постоянно движение напред преместването в ново жилище или офис е неизбежно. Било то в настоящия град или на съвсем нов вие трябва да се въоръжите с много усилия и време.

А какво всъщност означава преместване на дом или офис?

На този етап вие трябва да се доверите на хамалските фирми, които ще ви предложат безпроблемно превозване и опаковане на вещите ви. Цялостният процес на преместването преминава през много стъпки – проучване на пазара за хамали, товарене, транспортиране, застраховки, одобрения от местната власт, разтоварване, разопаковане и нареждане на стоките до новото направление.

Хамалските фирми изпълняват цялата работа по преместването, като например подготвяне на списък с вещите, тяхното застраховане, разпределяне по кашоните и други. Безупречната хамалска фирма и добрите хамали в София ще се заемат с целия процес без да се налага вие да отделяте време и усилия. Хамалската фирма с дългогодишен опит в областта ще се справи с всички възложени задачи, като ще действат експедитивно, ефикасно и без произшествия.

Преместването се дели на три типа:

Преместване на дом/жилище

Преместването в нов дом се изисква поради много причини – увеличаване на семейството, нова работа и др. Хамалските фирми, извършващи услуги като опаковане и транспортиране предлагат улеснени решения за вашето преместване.

Понеже жилищната покъщнина съдържа много обемни и не толкова обемни вещи, които в повечето случай са много тежки или чупливи вие ще се нуждаете от професионалните хамалски услуги, които се погрижат за надеждното и качествено опаковане на такъв тип предмети.

Бизнес преместване

Когато бизнеса се разраства, корпоративния „глад“ за по-добрата заобикаляща среда, бизнес инструменти и забележително пространство е огромен. В случай, че се намери такова поприще, предприемачите също издирват и благоприятно преместване на подобни места. Понеже работните дни са твърде решаващи за всяка работа, бизнес преместването е желателно да се осъществява по време на почивните дни. Точно за подобни намерения, крупните бизнес сдружения днес наемат хамали. Съществуват доста транснационални компании в България, ИТ фирми и други корпоративни организации, които постоянно имат потребност от огромно пространство и бизнес услуги, във всеки един момент.

При търсенето на най-задоволителния снабдител на хамалски услуги, тези дружества търсят хамали, които могат да предложат своите хамалски услуги на изключително удобни условия и на изгодни цени.

Професионалистите по пренасянето са експерти в ефективното транспортиране на различни канцеларски материали като например машини и оборудване, компютри, сървъри и офис мебели. В най-общи линии, хамалските услуги, които предоставят хамалите са: предварителен оглед на стария и на новия офис, които може да бъде безплатен,  оценяване на обема и типа на преместваните вещи, изготвяне на график, опаковане, товарене, Застраховане, Превозване в новия офис, разтоварване и разопаковане на вещите и последно пренареждане на предметите, така че на другия работен ден пренасянето не е проблем за никого.

Нуждата от хамали при преместване на жилище и офис

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни