0888 972 50102/ 987 57 07

Преместване на мебели

Демонтаж и Монтаж и Опаковане

Готвите ли да се преместите? Ако е така, без съмнение сте развълнувани за промяна и сте готови да започнете отначало в новия дом! Разбира се, има много неща, които трябва да координирате междувременно — и много работа, която трябва да се свърши.Една от най-големите задачи при местенето, пред които ще се сблъскате, е преместването на мебели. Това може да бъде тежка, досадна и отнемаща много време работа, особено ако трябва сами да поемете цялата тежест.

За щастие, винаги имате възможност да се свържете с реномирана компания за хамалски услуги и да се позовете на тяхната помощ. Независимо от това, което сте решили, че ще правите, ето няколко основни съвета за преместване на мебели:

Съвет №1: Разглобете каквото можете

Много мебели ви позволяват да ги разглобявате, сгъвате или по друг начин така, че да са ви удобни за преместване. Например при дървена маса можете разглобите краката, които са свързани към горната част чрез подвижни скоби или да разглобите рамките на леглото ви.

Не се затруднявайте, като се опитвате да повдигнете тежки мебели в тяхната цялост. Ако можете да ги разглобите, направете го.

Съвет №2: Съхранявайте компонентите, които са необходими за сглобяването на мебелите

След като разглобите мебелите си, уверете се, че пазите всички компоненти, необходим за повторното им сглобяване! Ако имате винтове, болтове, шайби и други елементи, съхранявайте ги на безопасно място и/или някаква кутия. Етикетирайте частите, които сте премахнали, така че да ви бъде по-лесно да ги върнете на правилното им място при повторното сглобяване.

Съвет №3: Използвайте оборудване за преместване

Искате да преместите мебелите си, но не искате да си причините някаква контузия. Ако премествате мебелите сами, уверете се, че използвате правилното оборудване, за да защитите себе си и всеки, който ви помага. Ръчната количка или подобна на нея техника може да бъде огромно предимство, когато премествате високи и обемисти мебели.Разбира се, ако сте се доверили на професионални хамали, няма да се притеснявате за използването на правилното оборудване – вместо това ще можете да седнете и да следите за правилната работа!

Съвет № 4: Увийте мебелите в одеяла, за да ги защитите

Без достатъчно защита, вашите мебели могат лесно да се повредят по време на преместване. Поради тази причина винаги е добра идея да увиете мебелите си в някакъв защитен слой, като дебело одеяло или дори бабъл фолио.

Съвет № 5: Премествайте мебелите внимателно

В идеалния случай всяка мебел трябва да стигне до новото ви жилище без да бъде счупена, надскана или нанесена друга щета. В същото време искате да сте сигурни, че вашите мебели няма да повредят стените, вратите или подовата настилка при преместването. Уверете се, че местите мебелите изключително внимателно и бъдете особено бдителни, когато трябва да маневрирате с обемисти мебели през тесни врати или по стълби.

Преместването на мебели може да бъде трудна и трудоемка работа. Въпреки това, с помощта на професионални хамали, това може да стане безопасно, бързо и безаварийно. Ако искате да потърсите помощта на първокласна хамалска компания за преместване на вашите мебели, свържете се с нас още днес на телефон 0888 972 501. Ще се радваме да помогнем!

Преместване на мебели

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни