0888 972 50102/ 987 57 07

Кой може да ни помогне при преместване на жилище?

Хамали, Хамалски и транспортни услуги

Навярно няма човек, които захващайки се с преместване в ново жилище или офис, да не се е сблъскал с нелеката задача около подготовката и организация им.

Има много по-лесен начин цялата дейност да се организира максимално ефективно и бюджетно. Естествено всичко опира до вида и обема на предметите, както и от местоположението.

Кой може да ни помогне с преместването? Тук отговорът може да бъде – приятел или познат, но едва ли ще могат да ви помогнат с преместването на обемните предмети. В този случай, а и във всеки един друг, които ви трябва професионалист се обърнете към Хамали Хари. От нас може да очаквате не само помощ, но и за пълно подкрепа. Всичко, обвързано с новия ви дом и офис пространство, ще да бъде внимателно опаковано и транспортирано до всяка точка на България и Европа.

Със своя 23 годишен опит в преместването на жилища и офиси от едно място на друго, екипът от специалисти е обучен да се справя във всяка ситуация. Ние знаем как да подхождаме и какво е необходимо за надеждното транспортиране. Преди всичко най-важното е да направим правилна оценка на багажа и да се договорим за всички условия на работата. Необходимо е да уточним точно какъв вид ще бъде услугата, която ви е нужна, за да преценим колко хамали ще са необходими, за да я извършат.

Ние разполагаме със собствен транспорт, включващ камиони с товароносимост до 1,5т. Дори и на вън времето да не е много благоприятно и вали, не е необходимо да уговаряме нова дата за преместването, тъй като нашите камиони са хидроизолирани. Оборудвани са с всичко необходимо  за обезопасяването на товара. За преместване на жилища или офиси, при които се изисква по-прецизна дейност с много фини вещи, също може да се доверите на професионализма на Хамали Хари.

В резултат на дългогодишната сме изградили богат опит, благодарение на всички предмети, дори  и най-чупливите и фини, като стъклени вещи, пристигат невредими. Всяка наша стъпка е внимателно преценена така, че преместването на жилището, наред с всичките вещи в него да премине благополучно.

От ваша страна се изисква единствено да подсигурите условия за паркиране. Ако не разполагате с време и не можете да опаковате багажа си, може да оставите тази задача на нас. Друга услуга, от която може да се възползвате е монтаж и демонтаж на мебели. Обмислете добре от какво имате нужда и заявете още сега безплатен оглед, на който да обсъдим всички подробности.

 

Кой може да ни помогне при преместване на жилище?

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни