0888 972 50102/ 987 57 07

Защо да използвате услугите на хамали?

Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели

Навярно до сега не ви се е случвало да използвате услугите на хамали, но идва един даден момент, в който това може и да ви се наложи.

В повечето случай този момент настъпва когато сте решили да се премествате в ново жилище, офис или вила или просто искате да замените мебелите с нови. Тогава най-доброто, което може да  направите е да се обърнете към специалистите в областта на хамалските услуги.

Професионалните хамали знаят как най-правилно и прецизно да опаковат и  транспортират вашата мебелировка, така че тя да бъде непокътната. Хубаво е да знаете това, тъй като много голяма част от хората са малко предубедени когато някои друг им върши работата, която могат и сами да я направят.

Но, защо да използвате техните услуги?

Използването на хамалски услуги ще ви спести много време, излишни грижи и усилия от ваша страна. А най-големият плюс е, че си спестявате натоварването, което се получава при пренасяне на мебелите.

Също така много голяма пречка се оказва пренасянето на дома и офиса, когато те се намират на висок етаж. В допълннение към този проблем може да възникне и ситуация, в която вещите са прекалено обемни и тежки, за да се поберат в асансьора. В този случай е необходима специализирана техника – например вишка, която опитните хамали използват.

А какво биха ви предложили хамалите?

  • Пренасяне на всякакви вещи – диван, печка, хладилник, пиано, маса и т.н.
  • Опаковане (Пакетиране)
  • И разбира се транспортирането им от точка А до точка Б

Най-голямото предимство на хамалите е това, че те притежават камиони, които могат да поемат тежест до 1,5т. С тази товароносимост няма да има никакви пречки при преноса на вещите ви.

Цените на всяка фирма за преместване са различни, но вие може да се възползвате  да ги сравните, преди да се спрете на точните хамали. Съветваме ви да погледнете нашето ценообразуване и ако имате някакви въпроси се свържете с нас на тел. 0888 972 501, за да ги изясним незабавно.

Не ангажирайте своите близки и познати в тежката работа, а наемете още сега Хамали Хари.

 

Защо да използвате услугите на хамали?

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни

    ...................................