0888 972 50102/ 987 57 07

Помощ при изнасяне и изхвърляне на стари мебели

Преференциални хамалски услуги

Решили сте да смените интериора си и да го замените с нов. Но възникват въпроси:  Какво ще правя със старите мебели? Как да организирам всичко? Целият процес понякога е много сложен и трудоемък, ако сте сам. Ето защо ви трябва сигурен и надежден помощник.

Все още се питате къде отиват старите мебели? Има няколко варианта:

* Да ги оставите до контейнера.
* Да ги пренесете сам, загубвайки ценно време, през което може да свършите други полезни неща.

При този случай най-доброто за вас, което може да направите е да наемете фирма за изнасяне и изхвърляне на стари мебели.

Ние от Хамали Хари сме професионалисти в тази област и с радост ще ви помогнем. Разчитайте на нас и запазете здравето и времето си. С нас бързо и лесно ще решите всички казуси около старите мебели.

Какво да правя със старите мебели? – 5 полезни идеи

Има няколко възможности за този казус. В случай, че са в добро състояния и нямат никакви дефекти, може да ги използвате отново. Или да направите някоя от нашите идеи:

Подарете ги

Може би имате приятели, които се нуждаят от тях, за да обзаведат жилището си. Подарявайки им ги вие вдъхвате нов живот на мебелите ви.

Дарете ги

Със сигурност има място, където може да дарите старите си и добре запазени мебели – приют, дом за хора в неравностойно положение…
Преди да ги занесете се уверете, че приемат дарението и направете уговорка за преместването. По този начин освен, че ще мебелите си, но и ще помогнете на хора в нужда.

Продайте ги

Ако мебелите ви са много добре запазени и без следи от дълготрайна употреба, може да ги продадете.
Новите им собственици ще бъдат доволни от това, че взимат добро обзавеждане на достъпна цена.

Рециклирайте ги

По този начин не само, че не замърсявате околната среда като изхвърляте старите ви мебели. Имайте предвид, че не всички мебели могат да бъдат рециклирани.
За това се поинтересувайте първо къде може да ги занесете и второ подлежат ли на рециклиране.

Как се извършва изнасянето и преместването на стари мебели?

В услугата са включени изнасяне на мебелите от едната дестинация до другата. Маршрутът, сумата и точния ден и час предварително се уговарят.

Какви мебели могат да бъдат включени в услугата? Абсолютно всички – секция, шкаф, гардероб, легло, маса и столове и т.н.

Необходимо ви е съдействие за изнасянето и преместването на старите ви мебели? Свържете се с Хамали Хари и уговорете удобен час и ден, в който да извършим преместването.

Помощ при изнасяне и изхвърляне на стари мебели

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни