0888 972 50102/ 987 57 07

Хамалски услуги от Хамали Хари

Преференциални хамалски услуги

Нашият екип от хамали с дългогодишен опит ще се заеме с демонтирането, опаковането, пренасянето и транспортирането на вашите вещи на територията на София и цялата страна. Дейностите, които ви предлага Хамали Хари могат да бъдат разделени на три условни стъпки:

Предварителен оглед

Предварителният оглед на обекта не е задължителен, но е повече от желателен. По този начин нашите хамали ще се запознаят на място с обстановката и ще придобият реална представа за особеностите и аспектите на преместването. Виждайки вещите, които трябва да бъдат пренесени и изслушвайки вашите изисквания, ще намерим оптимално решение за изпълнението на работата и транспортирането на имуществото ви. По време на огледа служителите на Хамали Хари ще ви дадат полезни насоки, съвети и точна информация за цената на услугата.

Опаковане и демонтаж

След нашата професионална оценка всички мебели и вещи ще бъдат демонтирани и транспортирани до желаното от вас място. В случай, че имате имущество, което не може да бъде демонтирано или пък желаете да се пренесе в цялостния си вид без да се разглобява, хамалите на фирмата ще транспортират посоченото имущество без да го разглобяват.

По наше усмотрение или по изрично ваше желание може да се направи частично или цялостно опаковане на вещите, като всички необходими за това материали се осигуряват от Хамали Хари:

кашони във всякакви размери
– тиксо /скоч/, като обикновеното се използва за запечатване на кашони, а хартиеното – за мебели
– стреч фолио, чрез което се осигурява предпазване на вашите вещи от издраскване и замърсяване
– аеропласт, който се използва за мебели и апаратура, нуждаещи се от специално внимание

Пренос и транспортиране

Нашите хамали ще демонтират, опаковат и пренесат имуществото ви от жилището или офиса ви до автомобилите за транспортиране. Товаренето се извършва внимателно, без никакъв риск за вашите вещи. За превозване на имуществото Хамали Хари използва технически изправни и надеждни камиони.

Транспортирането, разтоварването и качването на имуществото се извършва от нашите хамали до желания обект, без значение дали крайната точка е на приземен или последен етаж. При желание на клиента мебелите и оборудването ще бъдат разопаковани и отново монтирани. Ако искате, служителите ни ще останат при вас и за подреждането и извозването на опаковъчните материали.

Възможно е да ангажирате екипа на Хамали Хари само за хамалски или само за транспортни услуги, както и за международни премествания.

Хамалски услуги от Хамали Хари

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни

    ...................................