0888 972 50102/ 987 57 07

Изхвърляне на мебели от опитни хамали

Изнасяне и Изхвърляне на Стари Мебели

В даден момент от живота ви се налага да се разделите с по-голяма част от любимите ви вещи, които сте складирали през живота си. Дали поради факта, че са се амортизирали до такава степен, че не могат да бъдат използвани отново или пък просто вече не разполагате със свободно пространство, за да ги съхранявате. То едно е сигурно – рано или късно трябва да се отървете от тях. 

Разбира се, че става дума за стари и непотребни предмети без никаква стойност – като стар диван, хладилник, шкаф, легло, печка, части за кола, ламарини, книги, телевизор и всякакви други предмети, които старателно сте събирали с годините. Би било абсолютна глупост да изхвърлите на боклука вещи, които ви напомнят за доброто старо време или пък имат сериозна антикварна стойност. 

За съжаление, обаче изхвърлянето на старите мебели и вещи, е много по-трудно от събирането им. Необходимо е доста свободно време, за да ги почистите, натоварите и изхвърлите на специализираните места. Едва ли подобна задача си заслужава да им отделите толкова много часове от свободното ви време за почивка, среща с приятели, близки и роднини? 

Освен време ще ви бъде необходима помощ и подходящо транспортно средство, с което да бъде извършено извозването им, тъй като не, е практично да използвате личния си автомобил. Той със сигурност няма да може да побере обемни и тежки предмети или най-малкото няма да имате желание да товарите излишно колата и да я замърсявате.

Кои може да улесни изхвърлянето на мебели?

За ваша радост съществуват фирми, които биха ви помогнали в това начинание. Оставете всичко в ръцете на опитните хамали, които да се погрижат за  изхвърлянето на старите мебели. Ние от Хамали Хари предлагаме безплатен оглед, с който ще придобием по-добра представа за обема и вида на мебелите. По време на огледа ще имаме възможността да обсъдим подробно целия процес.

С наша помощ всичко ще премине неусетно – вие ще имате време да свършите неотложни работи, а ние ще сме се погрижили да изхвърлим непотребните мебели. Така, че не отлагайте повече, а още сега наемете Хамали Хари.

 

Изхвърляне на мебели от опитни хамали

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни