0888 972 50102/ 987 57 07

Съвети при използване на хамали и преместване

Хамали, безплатна консултация

На всеки от нас понякога му се налага да потърси помощта на хамали при преместване в нова квартира, вила или дом. В тази статия ще се опитаме да ви осигурим няколко ценни препоръки при използването на услугите на хамали, за да си спестите случайното възникване на неприятни проблеми по време на преместване.

Ето и нашите съвети, които ще ви помогнат да се справите максимално бързо при преместване

1.Направете списък на всички вещи, които ще бъдат премествани от фирмата за хамали, която сте избрали. Добрият опис на всеки елемент ще ви помогне бързо и лесно да проверите дали не сте забравили нещо, а в последствие ще ускори и вашата работа по нанасянето в новия ви дом.

2.Няма нужда да местите ненужни вече вещи, които така или иначе ще изхвърлите, когато се настаните в новото жилище. Самото преместване е един чудесен начин да се отървете от трупани с години ненужни вещи и да освободите много свободно място в новия си по-просторен дом.

3.Подгответе битовите уреди за преместване. Това най-често включва разкачане на излишните кабели на телевизора или размразяване на хладилник и/или фризер. Същото важи и за останалите домакински уреди, които повиканите хамали ще трябва да местят.

4.Осигурете изправността на асансьора както в старото, така и в новото ви жилище, за да могат самите хамали да свършат по-бързо с вашето преместване и вие да сте спокойни и да започнете разопаковането час по-скоро.

5.Някой неща са по-ценни от други в ежедневието, това предполага и тяхното разполагане в отделни кашони, където бързо ще можете да ги достъпите и използвате в новото жилище, веднага след като фирмата за хамали си е свършила работата. Това най-често са кухненски вещи, но това не е задължително.

Надяваме се да сме ви помогнали със съветите си за преместването в новото ви жилище и да сме осигурили цялостен комфорт за вас и вашето семейство.

Съвети при използване на хамали и преместване

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни