0888 972 50102/ 987 57 07

Професионални хамалски услуги от Хамали Хари – Защо да изберете нас за бъдещите ви премествания на тежките и обемни предмети?

Преместване на Жилище

С наша помощ няма да бъде необходимо да вдигате старите си, тежки и обемни вещи.

Те ще бъдат транспортирани до посоченото от вас направление, а в замяна на това вие ще имате на разположение повече време за себе си, пространство и свобода. Ако сте взели решение да преместите дома си и да живеете на ново, по-просторно и уютно място, доверете ни се и това ще се стане по-бързо отколкото сте си и мечтали.

С наша помощ вие ще се освободите от обемните и тежките предмети, заемащи много място и ще имате свободно време, за да отделите нужното внимание към любимите ви занимания. С Хамали Хари разчистването и освобождаването на повече място ще стане бързо и лесно. Вече няма да е необходимо часове на наред да се чудите как ще пренесете тежките машини, пиана, каси, сейфове, гардероби и т.н.

Не ви препоръчваме да пренасяте обемни предмети със съседите или приятелите ви, тъй като вдигането на тежко не е добре за здравето ви. Най-разумната и добра възможност са хамалските услуги. При нас работят хора, които са здрави и имат физическата възможност да вдигат по-тежки вещи. Доверете се на дългогодишния ни опит и замяна ще получите висококачествена услуга и спокойствие.

Имайте предвид, че при преместването на пиано е важно да се вземе под внимание това, че предмета е изключително крехък и чуплив. Препоръчително е пианото да е увито в аерофон или одеало – така ще го предпазите от надраскване, а и ще бъде добре изолирано. Както знае то е тежък и обемем предмет и за да го преместите ще бъдат нужни поне четирима души, които да го хванат добре и ценната за вас вещ да пристигне до новия ви дом непокътнато.

Наясно сме с това, че е много трудно да намерите хора, които да отделят от безценното си време, да имат физическата възможност и да успеят да го пренесат, без да причинят щети и да навредят на естетичния му външен вид. Поради тази причина, използвайте нашите услуги и ни се доверете дори и в най-екстремните ситуации. Ние винаги извършваме желаните от вас услуги в посочения срок.

Професионални хамалски услуги от Хамали Хари - Защо да изберете нас за бъдещите ви премествания на тежките и обемни предмети?

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни

    .....................................