За Хамали Хари

Ние, от „Хамали Хари“ сме фирма с дългогодишни традиции и богат опит в сферата на хамалските и транспортни услуги. Гарантираме качествена, своевременна и добре организирана работа. Ние сме вашият верен и сигурен партньор за всяко местно и международно преместване.

Още от далечната 1998 година, „Хамали Хари“ се стреми да осигури на своите клиенти максимално удобство и комфорт при извършване на работата. Нашият сплотен екип от  хамали ще ви осигури всичко необходимо за вашето безпроблемно преместване на дом или офиси, ние прилагаме иновативни техники и винаги се стремим клиента винаги да бъде доволен. За нас добрата организация, прецизност и коректност са на първо място.

Ние се грижим на клиентите ни винаги да получават всичко от което имат нужда.  На вашето внимание предлагаме:

 • Комплексна услуга по преместване на дома или офиса, обхващаща цялостния процес по едно преместване – доставка на опаковъчни материали и кашони, опаковане, демонтаж, пренос, транспорт. Всичко тава се предлага както като комплексна услуга, така и поотделно;
 • Товаро-разтоварни дейности на камиони, ТИР-ове, контейнери;
 • Транспортни услуги с товарни автомобили с различен работен обем;
 • Пренос на каси, пиана и др. предмети и съоръжения с голямо собствено тегло;
 • Преместване на оборудване от складове и др.;
 • Вътрешни размествания по указания на клиента;
 • Демонтаж и монтаж на всякакви видове мебели;
 • Прецизно опаковане на всички вещи, техника и оборудване;
 • Продажба и доставка на богат асортимент кашони и опаковъчни материали;
 • Извозване и изхвърляне на ненужни мебели, техника и др.
 • Международно преместване

Основната ни дейност е извършването на комплексни услуги по премествания на различни видове имущество, транспортни услуги със специализирани товарни автомобили, монтаж, демонтаж на мебели, опаковане и разопаковане на имуществото, продажба и доставка на опаковъчни материали и кашони, както и други услуги в съответствие с нуждите на нашите клиенти.

Напълно сме наясно, че вашето време е ценно, затова ние работим с гъвкаво работно време, включително и през всички почивни и празнични дни. Имаме готовност за експресни поръчки, по всяко време, без почивен ден.

Екипите на „Хамали Хари“ – нашите носачи и шофьори - се отличават с лично отношение, коректност към клиента, точност и професионализъм. Ние ще ви осигурим безаварийно  и безупречно преместване  на вашия дом или офис. Всеки наш служител е инструктиран за отговорността, която поема по време на преместването на офиса или дома.

А, за да се запознаете с нашата работа, разгледайте галерията ни от снимки, където можете да видите нашия сплотен екип по време на работния процес. /линк към галерия/

Транспортната ни база е оборудвана с добре поддържани товарни автомобили, напълно пригодени за превозване на всякакви видове товари. Ние имаме собствен склад за багаж и богат асортимент кашони и опаковъчни материали, нужни за преместването на офис оборудването, личните вещи, апаратурата и всичко, за което ви е необходимо опаковане. При поръчка е възможна изработката на други видове и размери кашони по желание на клиента.

Извършваме доставка на материалите до посочен адрес на клиента.

Камионите с фирменото ни лого всекидневно извършват превозване на багаж, както в страната, така и в чужбина. А фактът, че ни виждате и разпознавате гарантира за стабилността и силното ни присъствие на родния и международен пазар на професионалните хамалски услуги и преместването на дома и офиса.

Нашите клиенти са множество физически и юридически лица, държавни учреждения, както и български и световни организации. Част от нашите клиенти може да разгледате тук. Мнение за съвместната ни работа от някои от тях може да видите тук.

Дружеството е сред основателите на Българската асоциация по преместванията, член на Международната Федерация на националните асоциации по преместванията.

Ние от „Хамали Хари ” сме винаги на разположение и сме наясно, че не съществува по-добра реклама от доволния клиент.

Затова, възползвайте се от нашите услуги и не се колебайте да ни позвъните, ние няма да ви разочароваме!