Хамалски Услуги, които предлагаме за град София и цяла България:

Преместване на Жилище

Преместване на Жилище , цялостно преместване от хамали Хари
Преместване на Жилище от професионални хамали

Имате нужда от преместване на жилище? Желаете да преместите жилището си, без да се притеснявате дали става въпрос за преместване на апартамент в къща или обратното? Търсите блестящо обучен екип, надеждна механика за преместване и превъзходно приключена работа – значи сте попаднали сте точното място!...

Прочети още

Пренос на Пиана и Тежки Предмети

Пренос на Пиана и Тежки Предмети, хамалски услуги за пренасяне на предмети
Пренос на Пиана и Тежки Предмети, хамалски услуги за пренасяне

Във вашия дом може би имате тежки предмети, чието пренасяне отлагате вече от една година. Искате да си освободите повече свободно място и да има повече пространство, а старото ви пиано заема много място. Имате нужда от професионални хамалски услуги, които да ви улеснят при преместването на непотребните стари и тежки предмети, които са прекалено големи и не са ви по силите?...

Прочети още

Преместване на ОФИС

Преместване на ОФИС - хамалски услуги за офис
Преместване на ОФИС, хамалски услуги за офис

Хамали Хари ще премести бизнеса Ви, без да се налага да спирате работа дори и за минута. Ние имаме двадесетгодишна практика в корпоративните премествания. Като един добър бизнес партньор сме наясно, че търсите безаварийно преместване на служители Ви от едно място на друго...

Прочети още

Демонтаж и Монтаж и Опаковане

Демонтаж, Монтаж и Опаковане на мебели, преместване на демонтирани мебели цена
Демонтаж, Монтаж и Опаковане, комплексна хамалска услуга

Пренасянето на мебели и вещи в повечето случай не е лека задача, затова ние ще да ви помогнем в опаковането и обезопасяването им.

Подготвени сме винаги с необходимите инструменти и опаковъчни материали...

Прочети още

Международно Преместване

Международно професионалноПреместване от халами Хари
Международно Преместване от хамали

Една от услугите, които предоставяме, е международно преместване, като за физически, така и за бизнес клиенти.

Тук е нужно да посочим, че този вид преместване е по-специфичен, тъй като е свързан с напускане пределите на страната. Пътуването до по-отдалечени местонахождения налага и по-отговорното отношение към всяка подробност, отлично планиране и добра организация...

Прочети още

Хамали Хари предлага всички видове транспортни и хамалски услуги, както опаковане, монтаж, демонтаж и изхвърляне на стари мебели:

Ние се грижим на клиентите ни винаги да получават услуга от която имат нужда.  На вашето внимание предлагаме:

- Комплексна услуга по преместване на дома или офиса, обхващаща цялостния процес по едно преместване – доставка на опаковъчни материали и кашони, опаковане, демонтаж, пренос, транспорт. Всичко тава се предлага както като комплексна услуга, така и поотделно;

- Товаро-разтоварни дейности на камиони, ТИР-ове, контейнери;

- Транспортни услуги с товарни автомобили с различен работен обем;

- Пренос на каси, пиана и др. предмети и съоръжения с голямо собствено тегло;

- Преместване на оборудване от складове и др.;

- Вътрешни размествания по указания на клиента;

- Демонтаж и монтаж на всякакви видове мебели;

- Прецизно опаковане на всички вещи, техника и оборудване;

- Продажба и доставка на богат асортимент кашони и опаковъчни материали;

- Извозване и изхвърляне на ненужни мебели, техника и др.;

- Международно преместване;

Хамалските ни услуги по подробно може да разгледате:

Основната ни дейност е:

извършването на комплексни хамалски услуги по премествания на различни видове имущество, транспортни услуги със специализирани товарни автомобили, монтаж, демонтаж на мебели, опаковане и разопаковане на имуществото, продажба и доставка на опаковъчни материали и кашони, както и други услуги в съответствие с нуждите на нашите клиенти.

Напълно сме наясно, че вашето време е ценно, затова ние работим с гъвкаво работно време, включително и през всички почивни и празнични дни. Имаме готовност за експресни поръчки, по всяко време, без почивен ден.

Екипите на „Хамали Хари“:

нашите носачи и шофьори - се отличават с лично отношение, коректност към клиента, точност и професионализъм. Ние ще ви осигурим безаварийно  и безупречно преместване  на вашия дом или офис. Всеки наш служител е инструктиран за отговорността, която поема по време на преместването на офиса или дома.

А, за да се запознаете с нашата работа, разгледайте галерията ни от снимки, където можете да видите нашия сплотен екип по време на работния процес.

Транспортната ни база е оборудвана с добре поддържани товарни автомобили, напълно пригодени за превозване на всякакви видове товари. Ние имаме собствен склад за багаж и богат асортимент кашони и опаковъчни материали, нужни за преместването на офис оборудването, личните вещи, апаратурата и всичко, за което ви е необходимо опаковане. При поръчка е възможна изработката на други видове и размери кашони по желание на клиента.

Райони и градове и страни в които извършваме хамалски и транспортни услуги:

Извършваме доставка на материалите до посочен адрес на клиента независимо дали се намира в град София, или адреса е в който и да е град в България или чужбина.

Камионите с фирменото ни лого всекидневно извършват превозване на багаж, както София, страната, така и в чужбина. А фактът, че ни виждате и разпознавате гарантира за стабилността и силното ни присъствие на родния и международен пазар на професионалните хамалски услуги и преместването на дома и офиса.

Цените за транспортните и хамалските услуги на "хамали Хари":

Нашите цени са без конкуренция на пазара, след като клиента поиска оферта, наш сътрудник се свързва с него и на базата на описания и снимков материал (който можете да пратите директно на формата ни за запитване от вашия ГСМ) се изготвя индивидуална комплексна цена за цялата услуга, която е оптимална, конкурентна и индивидуална цена специално за вас, без аналог на пазара за хамалските услуги.

Ние от хамали Хари предпочитаме и препоръчваме комплексната цена за Хамалските и транспортните услуги, защото всичко е регламентирано и ясно за клиента и не попада в клопките на хора и фирми предлагащи тези услуги на ниски цени на час и след това умишлено или поради трафик и форсмажорни обстоятелства става забавяне и възникват спорове между страните. Но ако клиента има желание и настоява по този начин да бъде ценообразувана хамалската ни услуга кум него, ние винаги сме отворени да предложим и комуникираме за такава услуга , като задължително ще му предоставим пълна информация какви са плюсовете и минусите при исканото от него ценообразуване на хамалската или транспортна услуга за която ни е потърсил.

Фирмата за хамалски и транспортни услуги "хамали Хари" винаги се води от мотото "Клиента е най важен, услугата ни е бърза, качествена и коректна"

Начини и документи за договаряне и плащане на услугите предлагани от хамали Хари:

служителите на хамали Хари приемат заявки за услугата, която желаете да бъде извършена в София, страната или чужбина по имейл, телефон или на заявка в сайта от специално направената контактна форма в която можете за секунди да снимате с мобилния си телефон обекта да прикачите и изпратите запитване, като в рамките на минути ще получите обратна връзка с подробна оферта и конкурентна цена за исканата от вас хамалска или транспортна услуга, ще ви бъде предложен удобен ден и час в който ще се извърши услугата , така че тя да е съобразена с времето и заетостта ви, ако е в района на град София и с трафика, за да може в максимални кратки срокове да извършим желаната от Вас хамалска услуга.