0888 972 50102/ 987 57 07

Съвети за лесно преместване от Хамали Хари

Пренос на Пиана и Тежки Предмети
  • Местенето може да е дълъг и изтощителен процес. Всичките ви мебели, хладилника и микровълновата, посудата и чашите, всичките ви дрехи, дори и малките сувенирчета, които сте насъбрали от пътуванията си – всички те трябва да бъдат опаковани, запечатани, надписани и натоварени в камиони. Независимо от това дали сте минималист или пък ви е трудно да се разделяте с вещи, този процес изисква време, внимание и грижа, за да се опаковат внимателно и безопасно всичките ви принадлежности.
  • Преместване в къща или офис за първи път? (Не пренебрегвайте тези 3 неща): Вземете химикалка и хартия! Време е да започнете да правите списъка за преместването в нова къща или офис. От бюджетиране за преминаване към подготовка за живот в новия си дом или офис, има един непрекъснат списък на нещата, които трябва да правите, когато се премествате в къща или офис за първи път. Ако сте в процес на подготовка на вашия списък за преместване, не забравяйте да включите тези 3 лесни за пропускане стъпки;1. Измерванията на новия дом / офис - Преди да се преместите в нова къща / офис, не забравяйте да разгледате чертежа на новото си помещение. Измерете всички вътрешни пространства, както и собствени мебели. По този начин, ще знаете точно кои вещи ще се поберат в новия ви дом. Също така ще можете да насочите по-добре вашите професионалисти от Хамали Хари, къде да поставят всичките ви мебели;2. Прехвърляне на комуналните сметки и свързвания - Няколко седмици преди преместването, се свържете с вашите хамалски услуги, за да ги уведомите, че желаете да ползвате услугите им. Продължете и планирайте датите за свързване с газ, електричество, Интернет и всичко друго което е необходимо за безпроблемното и удобно ползване на новия ви дом / офис. Тук влиза и свързване с доставчика си на кабелни и Интернет услуги, както и с вашия доставчик на система за сигурност, за да насрочите дата на инсталация след преместването.
  • Току-що сте наели или купили новото си място и сте готови да започнете следващата глава от живота си. Можете да видите финалната линия и тя е почти там! Сега просто трябва да я преминете. С толкова много различни аспекти, свързани с преместването, е лесно да забравите за нещо тук или там. Тези битови съвети ще ви помогнат да гарантирате, че вашият ден на преместване е гладък, без никакви ненужни главоболия в последната минута. Отстраняване на тежки и крехки предмети от шкафовете(скриновете) Това е денят преди преместването и все още не сте приключили с опаковането. Поставянето на съдовете става по-дълго, отколкото очаквахте. Но най-сетне мислите, че най-накрая сте готови да опаковате цялата си къща. Въздишаш с облекчение, докато си изсипваш чаша вино. Обикаляш още веднъж дома и забелязваш скрин (шкаф) в ъгъла, пълен с неща. Твърде изморен си и решаваш, че може да бъде преместен без да вадиш нещата от него. Това, което не осъзнахте, е, че шкафа ви не харесва промяната. Неговите крака и рамка не са пригодени за преместване особено с чекмеджета неравенства и издатини. Преместването приключва и има само още една щета – онзи шкаф, заедно със счупените предмети в него. Сега когато е късно вечерта мислите само за него. Предметите трябва да бъдат заменени или поправени и онова спестено време предната вечер се връща отново да те преследва. Това е разочароващ момент, който лесно може да бъде избегнат. Ако е лек дрешник, отстранете всичко преди преместването. Това просто не си струва риска. За по-здрави скринове си заслужава да оставите предмети като дрехи вътре, но за крехки предмети – винаги е по-добре да ги премахнете

Съвети за лесно преместване от Хамали Хари

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни

    ...................................