0888 972 50102/ 987 57 07

Ако сте взели решение да се премествате в София, без значение от кой град сте, бихте могли да използвате нашите хамалски услуги

Хамалски и транспортни услуги

Предлагаме хамали и преместване на багаж, евтини хамалски услуги и преместване на дома и офиса. Разполагаме с различен капацитет транспортни средства и бихме могли да задоволим предпочитанията на всеки един клиент без значение от числеността и обема на товара който притежават.

Целият процес по опаковане, демонтаж, пакетиране и пренасяне не е лесна задача, но ако успеете да откриете точните хамали, които да извършат всичко от А до Б, ще изпитате голямо лекота и ще се замислите дали можете да се справили сами с всичката тази работа.

Преместване на багаж и мебели от дома или офиса. Това е една от най-често използваните услуги в сферата на хамалските услуги. Без значение дали ще се прехвърляте в нова квартира, прехвърляте вещите си от един офис в друг или сте си купили нов дом, ние от Хамали Хари ще Ви съдействаме във всяка една стъпка. Цената на услугата е в зависимост от това дейността, която ще извършваме. След като ви представим цената ще имате шанс да преосмислите офертата и да вземете решение относно вашия бюджет и желания. При преместването на  багажа ние опаковаме прецизно всички мебели, така че за да ги запазим от намокряне или други външни влияния.

При опаковането на дребни и чупливи вещи бихте могли да се доверите на опита ни и при потребност от кашони или опаковъчни материали ще ви осигурим в неограничено количество.

Ако сте взели решение да се премествате в София, без значение от кой град сте, бихте могли да използвате нашите хамалски услуги

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни

    ...................................