0888 972 50102/ 987 57 07

Преференциални хамалски услуги

Преференциални хамалски услуги

Нашите хамалски услуги са с широк кръгозор и изобилстват различни активности. Включва така също пренасяне на багаж, мебели, офис техника, тежки машини, пиана и каси. Оборудването ни за такъв вид преместване е налице, както и доказания ни през годините опит ни като хамали. Обичайно такъв вид преместване се изпълнява в административни и офис сгради, жилища, промишлени цехове и заводи.

Преместване на багаж от дома или офиса. Тази услуга е най-широко използваната сред хамалските услуги. Без значение дали става въпрос за смяна на квартира, преместване на лични вещи от един офис в друг или пренасяна на офис обзавеждане, ние от Хамали Хари сме винаги на среща и ще Ви обслужим напълно адекватно. Предоставянето на оферта за дадена услугата зависи преди всичко от дейността, която имате нужда. След като ви дадем цена за услугата, вие ще имате възможност да прецените дали нашето предложение влиза във Вашия бюджет и предпочитания. Преместването на мебелите се извършва по възможно най-професионалния и качествен начин, а имено посредством стречоване на мебелите с цел съхраняването им от навлажняване или други външни влияния.

Преференциални хамалски услуги
Преференциални хамалски услуги

При пакетажа на дребни и чупливи вещи, бихте могли да се обърнете към нас, за да ви продадем кашони, както и опаковъчни материали.

Преместване на пиано или роял

Сферата на хамалски услуги обхваща направления като транспортни услуги, хамали транспорт, разтоварване на стоки, хамали превоз.

Желанията ви са безценни за нас, ние нямаме намерение да ви разочароваме и с помощта на нашите професионални хамали ще ви обслужим напълно адекватно.

Преференциални хамалски услуги

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни

    .....................................