0888 972 50102/ 987 57 07

Основни насоки при преместване на дом

Преместване на ОФИС

Организираното планиране и уместната организираност са съществена част от сполучливото преместване на дом. Подбирайки надеждна и професионална хамалска фирма, вие бихте могли да избегнете излишни главоболия около преместването на жилището ви. Ние от Хамали Хари винаги се грижим вашето преместване да мине безпроблемно.

На вашето внимание сме подготвили някои насоки за преместването на дом, ако ги следвате вие успешно ще се организирате. Така ще спестите много от вашето и нашето ценно време.

Организирайте предварителен оглед на жилището. При предварителен оглед човек от хамалската ни фирма ще огледа дома ви и ще се запознае със неговите спецификации. В случай, че не разполагате със свободно време бихме могли да заявите и онлайн оглед.

Уточнете датата и часа на преместването – препоръчително е уговорения ден и час да са един-два предварително. В случай, че сте решили сами да опаковате вещите си е желателно да го направите предварително, като приберете чупливите вещи в един кашон.

Ако хамалската фирма ще опакова вашите вещи е необходимо да осигурите свободно влизане на превозното средство до входа на дома ви и до зоните на товарене и разтоварване на вещите.

Вижте дали асансьорите са в изправност, при необходимост позвънете на техник.

Ако желаете разглобете стъклените витрини от мебелировката или оставете тази задача на хамалите.

Препоръчително е да не се поливат цветята, за да може да се предотврати разливане по време на преместването.

Основни насоки при преместване на дом

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни

    ...................................