0888 972 50102/ 987 57 07

Тетрисовия ефект – кашоните с багаж и кое къде отива: Какви са тези глупости за различните типове кашони? Дали всъщност има значение какво се случва, когато всичко стига до новия дом?

Преместване на ОФИС

Отговорът на този въпрос определено е "да". Освен това имайки различни кашони за преместването в новия дом е необходимо да се определи повечето от надрасканите кашона с обозначения „кухня“ или „баня“ къде отиват. Първо размера и издръжливостта на кашона е от особено значение за предотвратяване на щети по предметите в него. Всички тези предмети натоварени случайно в един голям кашон може изглеждат по-скоро неприятно отначало – но само от отначало.

Когато хамалите преместват багажа в новото ви жилище, за препоръчване е да погледнете вътре, за да не се окаже, че ще видите само счупени чинии и чаши. Ще ви се прииска да бяхте използвали някои от следващите специализирани кашони предназначени да избягват подобни щети.

Стандартните кашони
Стандартите кашони са онова което си мислите когато се сетите за кашони. Индустриалните стандарти са малки – 40 литрови, средни -85 литрови и големи и големи – 120 литрови. Обикновено по-малките кашони са по-добри за по-тежки предмети, поради простата причина , че картонът се държи по-добри срещу малко количество тежки неща, отколкото по-голямо количество (в края на краищата това е само картон).
Гардеробните кашони
Определящата характеристика на този дизайн е късата хоризонтална лента, която може да се справи удобно с около 60 сантиметра пространство за закачалка. Забравете сгъването и опаковането на дрехите в кашони. Ризите и панталоните често са прекалено плътно опаковани заедно и ще натоварват редовните кашони - което води до неприятното разтваряне на кутията в долната част.
Кашони за чинии и чаши

Тези типове кашони съдържат дялове, които държат сервиза ви в неподвижно и стабилно състояние по време на преместването. Друг лесен вариант. Използвайте кашони за вино от местния магазин за алкохолни напитки и използвайте отделенията за да транспортирате стъглените си продукти.
Огледални или плоски кашони

За да избегнете седем години лош късмет и / или стигмата на това, че сте човекът, който е надраскал LED телевизора, е направена друга специализирана кутия. Огледалните или плоските кашони имат защитени картонени връзки, които могат да държат ръбовете, за да се предотврати разтърсване, както и да пазят екраните. Това наистина е повече от комплект, който си струва да имате, но си заслужава.
Осигурявайки си подобни кашони за телевизори, макар и да е по-трудно да намерите такива, ще защити вашия скъп телевизор или монитор от надраскване или повреда.

Тетрисовия ефект – кашоните с багаж и кое къде отива: Какви са тези глупости за различните типове кашони? Дали всъщност има значение какво се случва, когато всичко стига до новия дом?

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни

    .....................................