0888 972 50102/ 987 57 07

Как може да намалите разходите си при преместване

Хамалски и транспортни услуги

Преместването на дома или офиса в някои отношения може да се окаже много  скъпо, разбира се това зависи главно от  избора на хамалска фирма или вашите възможности, ако сами сте се заели с това начинание. Наясно сте, че заемайки се преместване на дома ще трябва да бъдете търпеливи и да планирате всичко всяка стъпка по стъпка. Това не е лека задача и за това в тази статия ще ви запознаем с възможностите, които ще ви помогнат да минимизирате разходите си.

  • Опаковайте сами – това е първото нещо с помощта на което да намалите разходите около преместването. Хамалските фирми предлагат опцията за опаковане на вещите, което е наистина много  практично и полезно, но се заплаща отделно и има вероятност да не може да  си го позволите.

 

  • Отървете се от излишните вещи – във всяка една къща има вещи, които стоят някъде забравени и не се използват. Най-добро, което може да направите е да ги подарите на роднини или дарите на някой център за деца или възрастни. Бихте могли и да ги продадете, но това ще ви отнеме повече време и може да не успеете преди предвидената дата за преместването. Освобождаването от излишните предмети ще намали драстично вещите, които ще опаковате, пренасяте и в последствие разопаковате. Следователно ще намалите и средства около преместването.

 

  • Използвайте подръчни материали за опаковането – без съмнение по-удобния начин е да се използват нови и здрави кашони, както и аеропласт за уплътняване, но сами се досещате, че те също се заплащат допълнително. Ето защо помолете хората от магазина до вас да ви запазят няколко кашона. Предполагаме, че няма да имат нищо против, единствено условие тук е да са здрави, а от вас се изисква да ги напълните и облепите с тиксо, за да бъдат по-надеждни. Черната техника може да  опаковате в оригиналните им кутии и отново да облепите с тиксо за допълнителна гаранция.

Това са трите най-важни наставления за намаляване на разходите при преместване на дома. Очаквайте следващата ни статия, за да ви запознаем с останалите методи, а ако имате някакви въпроси около хамалските услуги, не се колебайте да ни потърсите.

Как може да намалите разходите си при преместване

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни

    ...................................