0888 972 50102/ 987 57 07

Как да си помогнете при избора на хамали? Какви са най-важните стъпки при преместване на дома или офиса?

хамалски услуги, hamali

Ако планувате голямо преместване в София, сигурно се чудите от къде да започнете и в главата ви е минават куп неща. Има толкова много задачи, които трябва да изпълните и е съвсем нормално естествено да сте притеснени. Ето тук ние от Хамали Хари ще ви помогнем, така както помогнахме на хиляди семейства да се преместят. За вас изготвихме списък с най-честите тревоги, които хората имат, избирайки хамалски услуги в София.

Повреда/счупване на имуществото

Намиране на повредени или счупени вещи по време на преместването е наистина много неприятно. Голяма част от вещите имат сантиментална стойност и нищо не може да ги заменени. Най-доброто, което може да направите, за да предпазите вещите си е да се доверите на професионалните услуги на хамали. Те грижливо ще опаковат всичко вместо вас и ще транспортират вещите ви до новата дестинация благополучно.

Разпределяне на задълженията по време на преместването

Когато сами сте се заели с преместването е възможно да възникнат противоречиви мнения между членовете на семейството. Преместването в нов дом е една от най-стресиращите ситуации, през която всеки преминава рано или късно. Това, което може да направите, за да намалите стреса е да планирате. Предварително планираните задачи и избора на подходящата фирма за хамали ще намали безпокойствието. А, за да бъдете напълно свободни по време на преместването, ангажирайте хамалите и с тази задача. Така вие ще може да изпълнявате задълженията си и ще имате време да напазарувате някоя нова придобивка за дома.

Спазване на график

Когато избирате фирма за хамалски услуги в София е много вероятно да срещнете, такава която ще ви предположи неочаквано дълги срокове за преместването. Това се случва най-често при по-големите премествания. Голяма част от фирмите нямат на разположение голям брой опитни хамали, които за кратко време да се справят със задачата. Опаковането изисква повече време, а ако вашето желание е всичко да бъде свършено колкото се може по-бързо, обадете ни се и разчитайте на нашето съдействие. Можете да предложите на хамалите да работят по разписание, което ви устройва. Ако вие имате повече време и искате да опаковате вещите си сами, бихте могли да закупите от нас опаковъчни материали. По този начин вие ще отделите колкото  време желаете, за да опаковате прилежно вещите си, преди ние да ги транспортираме.

Потърсете отзиви за компанията, която сте се спрели

Проверете какви са отзивите на фирмата на която сте се спрели. Така ще добиете реална представа дали хамалската фирма има добър рейтинг или не. Внимателно проверявайте всички условия по преместването и задайте всички въпроси, които имате преди то бъде осъществено. Можете да разчитате на дългогодишния ни опит и професионализъм. От наша страна вие получавате безплатен оглед и опитни хамали, които са оборудвани с професионална техника и разполагат с необходимия транспорт за справяне с малки и големи премествания.

 

Какви са най-важните стъпки при преместване на дома ?

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни