0888 972 50102/ 987 57 07

Използвате ли услугите на хамали и хамалски услуги?

Преместване на Жилище

Вероятно никога не ви се е случвало да използвате услугите на хамали, но все пак в даден момент това може и да ви се наложи. В повечето моменти това става, когато се премествате в ново жилище, офис или вила или просто сте решили да си освежите дома с нови мебели. В такъв случай ще ви се наложи да повикате специалистите в областта на хамалските услуги.

Разбира се, че професионалистите в тази област са наясно с това как точно да опаковат и пренесат вашата мебелировка без да нанесат щети по инвентара. Хубаво е да знаем това, понеже голяма част от хората са малко предубедени когато става дума за преместване на мебели. Използването на хамалски услуги би ви спестило много време, излишни грижи и разбира се натоварването, което се получава при пренасянето на мебелите. Също така особена трудност се оказва пренасянето на дома и офиса, когато те се намират на висок етаж и размерите им пречат да се поберат в асансьора на сградата.

  • А какво биха ви предложили хамалите?
  • Пренасяне на всякакви вещи
  • Опаковане (Пакетиране)
  • И разбира се транспортирането им от точка А до точка Б

При използването на хамалски услуги голям плюс е транспортирането на товара, защото обикновено хората не притежават необходимите тежкотоварни автомобили и това би им попречило да пренесат вещите си. Цените на всяка фирма за преместване са различни, но вие може да се възползвате да ги сравните, преди да се спрете на точните хамали. Те ще ви помогнат в тежката работа и същевременно няма да ангажирате своите близки и познати.

Използвате ли услугите на хамали и хамалски услуги?

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни

    ...................................