0888 972 50102/ 987 57 07

За кои предмети ви трябват професионалисти за пренасянето им?

Хамали, Хамалски и транспортни услуги

Съществуват обстоятелства, при които наемането на специалисти по пренасянето е задължително условие. Това се отнася най-вече за предмети и детайли, нуждаещи се от по-специални грижи. Ако имате предмети, които са изключително тежки, обемни, чупливи или ценни, ви препоръчваме да поверите грижите и работата на професионалистите, които ще извършат преместването бързо и без много усилия.

Използването на услугите на хамалите е необходимо при преместването на…

ПИАНА ИЛИ РОАЛИ

Пренасянето на пиано е една от най-тежките задачи, тъй като тези музикални инструменти тежат доста килограми. Необходими са няколко човека (специалисти), които са наясно как да го извършат, без да се контузят или повредят пианото.

Изпускането и нанасянето на щети на някоя от елементите на инструмента по време на пренасянето му може да бъде фатално, ето защо е много важно да се действа прецизно с такива ценни предмети. Освен това при при пренасянето на пиано е нужно да се използва специално оборудване.

ВАНА, ДЖАКУЗИ ИЛИ ДУШ КАБИНА

За преместите тези вещи ще ви бъде необходимо специално оборудване, с което най-вероятно не разполагате. Освен това ваната е много тежка и обемна и няма да можете да я преместите сами. За да не я счупите са ви необходими и специални инструменти. Ето защо, не губете повече от безценното си време и наемете професионалисти.

БИЛЯРДНА МАСА

Искате да преместите любимата ви билярдна маса от дома на лятната ви къща или обратното? Това може да се случи, но ще ви коства много време около дългия и сложен процес по разглобяването й, опаковането и пренасянето на тежките части. Съществува и вероятността да не се събере в автомобила ви. Ами, ако не можете да я сглобите отново? Обмислете много добре, преди да решените какво да правите.

TЕХНИКА

Пренасянето на домакинските уреди налага да се въоръжите с повече работна сила, както и да  планирате и подготвите всички стъпки. Ангажирането на професионалисти, които да извършат повдигането и преместването на домакинските уреди вместо вас, е отлична идея.

Наясно сте, че подобен тип техника тежи средно 100 кг. и все пак ако искате да пренесете всички кухненски уреди наведнъж  ще ви трябват професионалните услуги на хамалите. Те могат бързо и ефективно да преместят тези уреди, дори и да ви помогнат при инсталирането им.

ПРЕДМЕТИ НА ИЗКУСТВОТО, АНТИКИ И ЦЕННОСТИ

Транспортирането на произведенията на изкуството, антиките и другите ценности изисква добра подготовка и планиране, за да ги запазите здрави и непокътнати през целия процес на преместване. Много често предметите на изкуството се повреждат при пренасянето им, а причините  за това не са малко – несъобразяване с дадени фактори, липса на опаковъчни материали и т.н.

Картини, платна и други предмети на изкуството, както и  антики, фигурки, кристални съдове задължително се опаковат много добре при пренасянето. За някои от тях дори е необходима и допълнителна защита.

Ето защо наемете  специалисти в областта на хамалските услуги и бъдете сигурни, че те ще преместят вещи ви безопасно и да причинят никакви щети. Поверете им цялата работа и се убедете, че това е най-доброто, което може да направите.

Наближава деня в който сте решили да се преместите? Ангажирайте специалистите, с чието съдействие бързо и лесно ще се справите с всяка  трудност!

За кои предмети ви трябват професионалисти за пренасянето им?

Call Now Button

💬 Пишете ни

    Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

    💬 Пишете ни

    .....................................