0888 972 50102/ 987 57 07

Някои от най-често срещаните грешки при преместването и как да се измъкнем от ситуацията в която сме попаднали

Преференциални хамалски услуги

Преместването в ново жилище ни дава възможността да поставим началото  на нов етап от живота ни в който ще можем да преструктурираме всичко – свежи цветове, ново обзавеждане и декорация.

Имате желание  сами да се справите с  всичко, но искате това да става плавно и спокойно, без да изпуснете нещо съществено. То, тогава може да прочетете следващите редове и да се запознаете с най-често срещаните грешки при преместването.

  1. Не сте планираните как ще протече целия процес

Преди да пристъпите към същинската част е необходимо първо да се замислите какво и как ще пренасяте. Тоест преди да натоварите вещите в превозното средство с което ще ги превозите трябва да старателно и прецизно да ги разглобите и опаковате. И не просто да ги нахвърляте, а да помислите няколко минути откъде точно да започнете и да си отговорите на тези въпроси: от коя стая ще започнете ( тук се има предвид да не стане някакво претрупване и да не може да минавате), кои са вещите ви с предимство, как точно ще ги опаковате и какви материали ще вложите. За да не изгубите ценно време и енергия при пренасянето на вещите и за жалост да се окаже, че те са разрушени при пренасянето,  вземете лист и химикал и си изгответе списък. Така ще ви бъде по лесно и ще отмятате всичко, което ще сте пренесли на новото място и най-вече няма да сбъркате при нареждането на кашоните и да се окаже, че най-леките вещи са отдолу, а най-тежките – отгоре.

  1. Забавете темпото и не бързайте

С течение на времето купуваме все повече и повече вещи, които не са ни нужни. Идва моментът в който трябва всичко това да бъде преместено, тогава започват трудностите, защото бързаме и не преценяваме какво точно ще правим с всички вещи. Трябват ли ни въобще?

За това най-доброто, което може да направите е да отделите от времето си и да  разгледате вещите. Преценете кои вещи и предмети са ви наистина необходими и ги вземете в новия дом, а останалите бихте могли да ги дарите, рециклирате или подарите.

Най-важното е да не бързате и да организирате времето си максимално ефективно, за да  не пропуснете нещо много ценно за вас при преместването.

Ще си позволим да ви дадем един съвет: никога не пренасяйте вещи, които няма повече да използвате и просто ви е жал да оставите. Същото се отнася и за дрехите – ако скоро не сте ги обличали, по-добре ги подарете, дарете или рециклирайте.

  1. Не разпределяте вещите правилно

За правилното съхранение и пренасяне на вещите ви в новия дом е необходимо да вложите малко повече старание, а не просто да ги нахвърляте в кашоните и до там. Погрижете се чупливите неща да бъдат увити в хартия или аерофолио. Много добра идея е да надписвате чувалите и кашоните, за да може по-лесно да ги различите, когато вече сте се пренесли в новия дом. Разделяйте малките и дребни неща и опаковайте хубаво кашоните, за да не се изсипят при транспортирането.

  1. Избор на неподходящ транспорт за преместването

Голяма част от хората, които нямат опит при преместването на вещи и мебели се спират на неподходящ транспорт. Какво имаме предвид – тежки, масивни и големи мебели не може да се транспортират в обикновен автомобил, тъй като има риск от повреда и създаване на безпорядък на пътя. За това преценете дали бихте могли сами да се справите или ще използвате услугите на професионалисти.

  1. Избирате неподходящо време за пренасяне

Часът в които ще пренасяте вещите си също е от голямо значение и често срещана грешка. Дори ако сте освободили деня си от други ангажименти, не ви препоръчваме да започвате преместването в ранните часове, защото точно тогава всички са се отправили към работните места и ще рискувате да се забиете в някое задръстване. Изборът на маршрут също е от голямо значение, за това избягвайте натоварените трасета.

Ако все пак решите да избегнете цялото това натоварване и искате някой друг да се погрижи за това, обадете ни се още сега. Гарантираме ви безпроблемно, бързо и лесно преместване в новия дом!

хамали, хамалски услуги, хамали София, професионално преместване, пренасяне на мебели, преместване на офиси, Всякакви хамалски услуги, транспортни услуги, преместване на мебели, хамали Хари

Call Now Button

Пишете ни

Пишете ни

................................