0888 972 50102/ 987 57 07

Някои от най-често срещаните грешки при преместването и как да се измъкнем от ситуацията в която сме попаднали

Преференциални хамалски услуги

Преместването в ново жилище ни дава възможността да поставим началото  на нов етап от живота ни в който ще можем да преструктурираме всичко – свежи цветове, ново обзавеждане и декорация.

Имате желание  сами да се справите с  всичко, но искате това да става плавно и спокойно, без да изпуснете нещо съществено. То, тогава може да прочетете следващите редове и да се запознаете с най-често срещаните грешки при преместването.

 1. Не сте планираните как ще протече целия процес

Преди да пристъпите към същинската част е необходимо първо да се замислите какво и как ще пренасяте. Тоест преди да натоварите вещите в превозното средство с което ще ги превозите трябва да старателно и прецизно да ги разглобите и опаковате. И не просто да ги нахвърляте, а да помислите няколко минути откъде точно да започнете и да си отговорите на тези въпроси: от коя стая ще започнете ( тук се има предвид да не стане някакво претрупване и да не може да минавате), кои са вещите ви с предимство, как точно ще ги опаковате и какви материали ще вложите. За да не изгубите ценно време и енергия при пренасянето на вещите и за жалост да се окаже, че те са разрушени при пренасянето,  вземете лист и химикал и си изгответе списък. Така ще ви бъде по лесно и ще отмятате всичко, което ще сте пренесли на новото място и най-вече няма да сбъркате при нареждането на кашоните и да се окаже, че най-леките вещи са отдолу, а най-тежките – отгоре.

 1. Забавете темпото и не бързайте

С течение на времето купуваме все повече и повече вещи, които не са ни нужни. Идва моментът в който трябва всичко това да бъде преместено, тогава започват трудностите, защото бързаме и не преценяваме какво точно ще правим с всички вещи. Трябват ли ни въобще?

За това най-доброто, което може да направите е да отделите от времето си и да  разгледате вещите. Преценете кои вещи и предмети са ви наистина необходими и ги вземете в новия дом, а останалите бихте могли да ги дарите, рециклирате или подарите.

Най-важното е да не бързате и да организирате времето си максимално ефективно, за да  не пропуснете нещо много ценно за вас при преместването.

Ще си позволим да ви дадем един съвет: никога не пренасяйте вещи, които няма повече да използвате и просто ви е жал да оставите. Същото се отнася и за дрехите – ако скоро не сте ги обличали, по-добре ги подарете, дарете или рециклирайте.

 1. Не разпределяте вещите правилно

За правилното съхранение и пренасяне на вещите ви в новия дом е необходимо да вложите малко повече старание, а не просто да ги нахвърляте в кашоните и до там. Погрижете се чупливите неща да бъдат увити в хартия или аерофолио. Много добра идея е да надписвате чувалите и кашоните, за да може по-лесно да ги различите, когато вече сте се пренесли в новия дом. Разделяйте малките и дребни неща и опаковайте хубаво кашоните, за да не се изсипят при транспортирането.

 1. Избор на неподходящ транспорт за преместването

Голяма част от хората, които нямат опит при преместването на вещи и мебели се спират на неподходящ транспорт. Какво имаме предвид – тежки, масивни и големи мебели не може да се транспортират в обикновен автомобил, тъй като има риск от повреда и създаване на безпорядък на пътя. За това преценете дали бихте могли сами да се справите или ще използвате услугите на професионалисти.

 1. Избирате неподходящо време за пренасяне

Часът в които ще пренасяте вещите си също е от голямо значение и често срещана грешка. Дори ако сте освободили деня си от други ангажименти, не ви препоръчваме да започвате преместването в ранните часове, защото точно тогава всички са се отправили към работните места и ще рискувате да се забиете в някое задръстване. Изборът на маршрут също е от голямо значение, за това избягвайте натоварените трасета.

Ако все пак решите да избегнете цялото това натоварване и искате някой друг да се погрижи за това, обадете ни се още сега. Гарантираме ви безпроблемно, бързо и лесно преместване в новия дом!

Някои от най-често срещаните грешки при преместването и как да се измъкнем от ситуацията в която сме попаднали

Call Now Button

💬 Пишете ни

  Съгласен с Политиката за защита на личните данни.

  💬 Пишете ни

  .....................................